You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
9 hónap

9 hónap – a kisbaba és a kismama hétről-hétre

9 hónap – a kisbaba és a kismama hétről-hétre

9 hónap

by Central Mediacsoport Zrt.
9 hónap
9 hónap

What is it about?

9 hónap – a kisbaba és a kismama hétről-hétre

9 hónap

App Details

Version
2.3.1
Rating
(2)
Size
22Mb
Genre
Health & Fitness Lifestyle
Last updated
January 20, 2020
Release date
December 22, 2010
More info

App Store Description

9 hónap – a kisbaba és a kismama hétről-hétre

Babát vársz? Kövesd a fejlődését az iPhone segítségével! Olvasd el, melyik héten mit tud a kis magzat, és mit él át a várandós anya!

A program kiszámítja a szülés várható időpontját az utolsó ciklus első napja, a fogantatás napja vagy saját információd alapján. Így a terhesség alatt folyamatosan követheted a magzatod és saját változásaidat, sőt, azt is láthatod, hogyan néz ki a benned lakó csöppség. Mindehhez mindennap más hasznos tipp vár a képernyőn!

Naptár

Láthatod, mekkorára nőtt a kis magzat, elolvashatod, mennyire érett, mit érez, tapasztal, majd a női test változásairól olvashatsz, és mindezt megoszthatod ismerőseiddel számos módon.

Babanevek

Válassz nevet a babának! Az összes adható név szerepel a 9 hónap alkalmazásban, külön a fiú és külön a lánynevek. A tíz-tíz legnépszerűbb nevet is megtalálod. Válogassátok ki a kedvenceket, hogy a legszebbet kapja a ti kicsitek!

Tippek

Kérdésed van? A legfontosabbakra itt a válasz! Összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat a várandósság idejére a táplálkozás, az életmód, a szex, az egészség és az orvosi vizsgálatok területéről. Elkészítettük a legfontosabb dolgok listáját, amire az újszülött érkezése után szükséged lehet.

Bevásárlólista

Hogy mindenre gondolhass mielőtt a szülőszobába mész, egy nagyon okos bevásárlólista segít Téged az egyes kellékek beszerzésében.

Töltsd le a 9 hónapot és tudj meg mindent a kisbabádról.

----------

9 months – the baby and the mum week by week

Expecting a baby? Follow your baby coming on with your iPhone! See what he or she might look like and read how the baby and you improve during your pregnancy.

The app calculates the due date by the LPM or the date of conception. Thus you can follow the exact status of your baby. A tip of the day will also help your preparations.

You can see nice pictures of and read useful info about your developing fetus in the Diary. You can choose a name for him or her from our full List of names, and you can get Advice on the most important and relevant topics. A clever Shopping List will help you not to miss anything before the baby arrives.

Download 9 months and learn more about your baby!

Disclaimer:
AppAdvice does not own this application and only provides images and links contained in the iTunes Search API, to help our users find the best apps to download. If you are the developer of this app and would like your information removed, please send a request to [email protected] and your information will be removed.