You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
Út-info

A kezdő- és végpont kiválasztását követően lehetősége van – a közlekedési események figyelembevételével – útvonaltervezésre

A kezdő- és végpont kiválasztását követően lehetősége van – a közlekedési események figyelembevételével – útvonaltervezésre

Út-info

by Magyar Közút NZrt.
Út-info
Út-info
Út-info

What is it about?

A kezdő- és végpont kiválasztását követően lehetősége van – a közlekedési események figyelembevételével – útvonaltervezésre.

Út-info

App Details

Version
1.62
Rating
NA
Size
2Mb
Genre
Travel
Last updated
May 19, 2014
Release date
May 19, 2014
More info

App Screenshots

Út-info screenshot-0
Út-info screenshot-1
Út-info screenshot-2
Út-info screenshot-3
Út-info screenshot-4

App Store Description

A kezdő- és végpont kiválasztását követően lehetősége van – a közlekedési események figyelembevételével – útvonaltervezésre.
Az aktuális pozíció vagy egy tetszőleges pont maximum 25 km-es körzetében megnézheti az érvényben lévő közlekedési eseményeket.

Menüpontok:
•Útvonaltervezés
A kezdő-, a köztes- és a végpont kiválasztását követően lehetősége van útvonalának megtervezésére. A menügomb használatával a térkép közepén megjelenik a pont, melyet a kívánt helyre lehet átmozgatni. A pontok elhelyezését követően a menügomb újból kiválasztásával van lehetőség az útvonal megtervezésére. Sikeres tervezést követően a menüpontban a kiválasztható lehetőségek bővülnek: az útvonalat frissíthetjük, módosíthatjuk, törölhetjük, a tervezett útvonalon lévő közlekedést befolyásoló eseményeket megjeleníthetjük térképen (vagy szöveges listában), valamint szöveges útitervet is lekérhetünk.
•Címpont
A menüpont kiválasztásánál lehetőségünk van koordinátát vagy címet keresni. A keresett térképi pont megjelenését követően meg lehet határozni a pont típusát: kezdőpont, végpont, köztespont. A jelzőpontot lehet törölni, továbbá lehetőség van a pont maximum 25 km-es környezetében levő közlekedési események megjelenítésére is.
•Menü
A menüben az alábbi lehetőségek közül választhat:
-Optimális nézet: ráközelít az útvonalra vagy a kiválasztott pontra.
-Műhold/térkép: a beépített térképen vált a műholdas kép és a térkép között.
-Aktuális pozíció: ha a készülék pozíciója meghatározható, akkor azt a térképen megjeleníti.
-Közeli események kijelzése: az aktuális pozíció körüli maximum 25 km-es körben megjeleníti a közlekedési eseményeket.
-Névjegy: megjeleníti a program verziószámát.

A térképen „long press” funkciót használva (hosszan lenyomva tartani a képernyő tetszőleges pontját) szintén meg lehet adni kezdő-, köztes-, vég- és eseménypontot. Az eseménypont úthiba, forgalomkorlátozás, illetve egyéb, a közlekedő által tapasztalat esemény bejelentését teszi lehetővé.

Disclaimer:
AppAdvice does not own this application and only provides images and links contained in the iTunes Search API, to help our users find the best apps to download. If you are the developer of this app and would like your information removed, please send a request to takedown@appadvice.com and your information will be removed.