You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
Audioteka - audioknihy

Aplikace Audioteka - audioknihy v češtině je určena k poslechu audioknih prostřednictvím mobilního telefonu nebo tabletu

Aplikace Audioteka - audioknihy v češtině je určena k poslechu audioknih prostřednictvím mobilního telefonu nebo tabletu

Audioteka - audioknihy

by AUDIOTEKA.CZ s.r.o.
Audioteka - audioknihy
Audioteka - audioknihy
Audioteka - audioknihy

What is it about?

Aplikace Audioteka - audioknihy v češtině je určena k poslechu audioknih prostřednictvím mobilního telefonu nebo tabletu.

Audioteka - audioknihy

App Details

Version
1.111.0
Rating
NA
Size
51Mb
Genre
Books
Last updated
January 11, 2021
Release date
December 9, 2011
More info

Audioteka is FREE but there are more add-ons

  • $8.99

    audiobook: Na útěku - neuvěřitelný příběh Josefa Brykse

  • $11.99

    Mnich, který prodal své ferrari

  • $64.99

    Divadlo Járy Cimrmana - Všech 15 her a texty, na které se nedostalo

  • $12.99

    Steve Jobs

  • $10.99

    audiobook: Prázdniny Billa Madlafouska

  • $12.99

    Karel IV. - Tajný deník

  • $12.99

    audiobook: S Bohem v Rusku

  • $11.99

    Emil Běžec

  • $12.99

    audiobook: Einstein - Jeho život a vesmír

  • $10.99

    Plzeňské mordy

App Screenshots

Audioteka - audioknihy screenshot-0
Audioteka - audioknihy screenshot-1
Audioteka - audioknihy screenshot-2
Audioteka - audioknihy screenshot-3
Audioteka - audioknihy screenshot-4

App Store Description

Aplikace Audioteka - audioknihy v češtině je určena k poslechu audioknih prostřednictvím mobilního telefonu nebo tabletu.

Audioknihy jsou nejlepším způsobem, jak udržet kontakt s literaturou, když nemáte čas, možnost nebo chuť číst. Nechte si knihy i oblíbené časopisy, jako je Respekt nebo Forbes, předčítat profesionálními hlasy populárních herců. S audioknihami se můžete bavit i vzdělávat během cestování v autě, procházek, domácích prací, cvičení. S audioknihou můžete relaxovat, když jsou vaše oči příliš unavené na čtení.

V Audiotéce najdete nejširší nabídku audiknih v čestině doplněnou o slovenské tituly i audioknihy v dalších jazycích. Celkem můžete vybírat z více než 3000 titulů, které můžete procházet podle popularity, data zařazení do nabídky nebo tematických kategorií. Výběr si usnadníte poslechem krátké ukázky nebo stažením několika prvních kapitol zcela zdarma. Audioknihu, kterou chcete mít na své poličce kdykoliv k poslechu, zakoupíte přímo v aplikaci přes váš Apple účet (In-App Purchase).

Aplikaci lze používat bez registrace, ale pro dokonalý zážitek s audioknihami opravdu kdykoliv a kdekoliv doporučujeme založení uživatelského účtu, který umožní synchronizaci vaší virtuální Poličky s audioknihami mezi více zařízeními a s účtem na webové stránce www.audioteka.cz.

K poslechu audioknihy nepotřebujete mít audioknihu staženu celou, aplikace během okamžiku stáhne nezbytnou část a zahájí přehrávání. Rychlost přehrávání si můžete přizpůsobit v rozmezí 0,75 až 2,5 násobku standardní rychlosti. Pokud rádi posloucháte audioknihy v posteli, nastavte si automatické vypnutí přehrávání po zadaném časovém úseku.

Při každém přerušení poslechu, i v případě příchozího hovoru nebo odpojení sluchátek, si aplikace si zapamatuje místo přerušení (vytvoří záložku) a vy vždy automaticky navážete na poslech v místě, kde jste skončili. To platí, i když Audioteku používáte na více telefonech či tabletech, záložky se na všech zařízeních přihlášených k jednomu účtu synchronizují. Na svém tabletu tedy začnete vždy poslouchat přesně z místa, kde jste skončili na telefonu.

V případě jakýchkoliv problémů nebo návrhů nás kontaktujte na e-mail podpora@audioteka.cz.

-----
This app, brought to you by Audioteka.cz, allows listening to widest offer of audiobooks in Czech.

Disclaimer:
AppAdvice does not own this application and only provides images and links contained in the iTunes Search API, to help our users find the best apps to download. If you are the developer of this app and would like your information removed, please send a request to takedown@appadvice.com and your information will be removed.