You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
Cleverbase

Dit is de registratie app van Cleverbase

Dit is de registratie app van Cleverbase

Cleverbase

by Thauris
Cleverbase
Cleverbase
Cleverbase

What is it about?

Dit is de registratie app van Cleverbase. Met deze app kunt u zich registreren bij Cleverbase. Na de registratie ontvangt u uw persoonlijke Cleverbase ID.

Cleverbase

App Details

Version
1.3.2
Rating
NA
Size
83Mb
Genre
Productivity Utilities
Last updated
August 9, 2020
Release date
October 18, 2019
More info

App Screenshots

Cleverbase screenshot-0
Cleverbase screenshot-1
Cleverbase screenshot-2
Cleverbase screenshot-3
Cleverbase screenshot-4

App Store Description

Dit is de registratie app van Cleverbase. Met deze app kunt u zich registreren bij Cleverbase. Na de registratie ontvangt u uw persoonlijke Cleverbase ID.

Een Cleverbase ID is een digitaal identiteit. Het Cleverbase ID gebruikt u met de door u (tijdens de registratie) gekozen persoonlijke pincode, waarmee u makkelijk op het hoogste veiligheidsniveau kunt inloggen en documenten kunt ondertekenen. Eenmalig registreren en binnen 10 minuten te gebruiken zonder dat u de deur uit hoeft.

Tijdens de registratie ziet het proces er als volgt uit:
1. Invullen persoonlijke e-mailadres in
2. Installeren Authenticate app en zetten van pincode
3. Selfie maken
4. Scannen van identiteitsbewijs, gegevens controleren en aanvullen.
5. Videogesprek met een medewerker van Cleverbase
6. Bevestigen aanmelding met pincode

Heeft u hulp nodig met registreren? Neem dan contact op met de klantenservice. Kijk op https://cleverbase.com voor onze contactgegevens.

Over Cleverbase:
Cleverbase opereert als Trust Service Provider onder licentie van de Nederlandse overheid en staat daarmee continu onder toezicht. Cleverbase producten hebben tevens een eIDAS hoog kwalificatie.

GEGEVENSVERWERKING & PRIVACY

De CLEVERBASE app verwerkt het IP-adres, de naam en versie van het besturingssysteem van uw smartphone of tablet, het unieke kenmerk van het mobiele apparaat, uw mobiele telefoonnummer en de door u te kiezen 5-cijferige pincode.

Door de CLEVERBASE app te downloaden en te gebruiken gaat u akkoord met deze verwerking, waar ook de onderstaande bepalingen voor gelden.
- De persoonsgegevens van de gebruiker worden verwerkt conform de Algemene Verordering Gegevensbescherming en de privacyverklaring op de website
https://cleverbase.com/nl/privacy-statement-2/
- UBIQU heeft passende technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen getroffen tegen verlies of onrechtmatige verwerking van de persoonsgegevens van de gebruiker.
- De CLEVERBASE app voldoet aan beveiligingsmaatregelen die vergelijkbaar zijn met de beveiligingsmaatregelen van Cleverbase. Ook maakt Cleverbase gebruik van de veiligheidsmechanismen van het besturingssysteem.
- De gebruiker is zelf verantwoordelijk voor de beveiliging van zijn mobiele apparaat.
- Voor de AUTHENTICATE app kunnen zo nu en dan automatisch updates via de app-store worden gedownload en geïnstalleerd. Deze updates zijn bedoeld om de AUTHENTICATE app te verbeteren, uit te breiden of verder te ontwikkelen en kunnen bestaan uit oplossingen voor programmafouten, geavanceerde functies, nieuwe software modules of volledige nieuwe versies.

Disclaimer:
AppAdvice does not own this application and only provides images and links contained in the iTunes Search API, to help our users find the best apps to download. If you are the developer of this app and would like your information removed, please send a request to [email protected] and your information will be removed.