You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
eMariner

eMariner is application created to help you manage your maritime career

eMariner is application created to help you manage your maritime career

eMariner

by Mateo Kraljevic
eMariner
eMariner
eMariner

What is it about?

eMariner is application created to help you manage your maritime career. It aims to help professional seafarers, ship officers,sea cadets, yacht masters,chief engineers, ships engineers,... In a word, every professional seafarer.

eMariner

App Details

Version
1.7.0
Rating
NA
Size
20Mb
Genre
Business Utilities
Last updated
March 2, 2018
Release date
January 31, 2017
More info

App Screenshots

eMariner screenshot-0
eMariner screenshot-1
eMariner screenshot-2
eMariner screenshot-3
eMariner screenshot-4

App Store Description

eMariner is application created to help you manage your maritime career. It aims to help professional seafarers, ship officers,sea cadets, yacht masters,chief engineers, ships engineers,... In a word, every professional seafarer.

eMariner allows seafarers to manage various aspects of maritime career.
App will monitor your STCW certificates / documents and notify you when those are about to expire.

Sea service overview allows you to keep track of your sea service and contracts aboard, as well as salary calculation and other statistics.

Set of tools helps you to keep track of your debts and provides assistance with log keeping.

eMariner will process your data and fill in a CV for you, which you can share with potential employers or colleges.

App offers password protection to restrict access to your personal data, as well as backup & restore ability.

Whether you are sea captain or an able body, whether you are in the engine room or on the bridge, you will find eMariner app a very useful tool and companion aboard as well as on the shore. Use eMariner when calculating your taxes,keeping track of your documents and certificates, to help you pack for ship, to log important aspects of your life and much more.

-----------

eMariner je aplikacija za pomorce koja će vam pomoći pri organiziranju vaše pomorske karijere! eMariner je aplikacija koja će pomoći svim pomorcima, svima koji od mora i za more žive. Bilo da ste kapetan ili mornar, bilo da ste na mostu ili strojar, eMariner aplikacija ima značajke koje će vam uvelike olakšati posao.

Uz pomoć eMarinera imate pregled dokumenata i certifikata na dlanu vaše ruke. Aplikaciju odlikuje jednostavan unos te lista predefiniranih certifikata (breveta) i dokumenata. Imat ćete uvid i u datum isteka te ostale informacije o dokumentu. Uz to ćete biti obaviješteni o potrebi za ažuriranjem odnosno produljivanjem vaših dokumenata.

NAVIGACIJA - S eMarinerom imate pregled ugovora i navigacije. Uneseni podaci su osnova za izračunavanje poreza i doprinosa, te se koriste i za popunjavanje životopisa.

E-MATRIKULA - aplikacija pruža detaljan pregled ugovora, sa podatcima
o ukrcaju i iskrcaju, podatcima o brodu
prinosima i sl.

PODACI O PLAĆI - eMariner prikazuje statistiku o plaći, radnim danima i trajanju odmora. Pomorac u svakom trenutku ima uvid u najbitnije podatke koji ga zanimaju.

OBRAČUN DOPRINOSA ZA POMORCE
Na osnovu podataka o navigaciji eMariner računa podatke kao što su:

Doprinosi za pomorce - Pregledan prikaz svih dugovanja, uz mogućnost evidencije plaćenih i neplaćenih doprinosa. Za svaki pojedinačni unos eMariner nudi i upute za plaćanje i podatke za uplatu.Neka eMariner bude vaš kalkulator za obračun doprinosa za pomorce

Porez - Ukupni primici, dohodak i ostale stavke potrebne
za prijavu poreza na dohodak. eMariner obračunava primanja i vrši konverziju po srednjem tečaju HNB-a, kako bi ponudio pomorcu precizne podatke o prihodima za ispunjavanje poreznih obrazaca.

ALATI
Uz eMariner dobivate set korisnih alata koji pomorcu nastoje olakšati specifične radnje vezane za životni stil i posao kojim se bavi:

Dugovi
Evidencija dugovanja i posuđenih novaca. eMariner podržava i pozajmice u devizama, konverzije u domaću valutu i obročne otplate.

Packing lista
Checklista za pakiranje i pripremu za putovanje. Nudi predefiniranu listu i mogućnost prilagodbe, te kreiranja personalizirane liste.

Log
Pregled svih važnih događaja na jednom mjestu. eMariner bilježi događaje i prikazuje ih u obliku koji podsjeća na brodski dnevnik.

Disclaimer:
AppAdvice does not own this application and only provides images and links contained in the iTunes Search API, to help our users find the best apps to download. If you are the developer of this app and would like your information removed, please send a request to [email protected] and your information will be removed.