You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
Laci és az oroszlán for iPhone

Laci fél a sötétben

Laci fél a sötétben

Laci és az oroszlán for iPhone

by Anita Gaspar
Laci és az oroszlán for iPhone
Laci és az oroszlán for iPhone

What is it about?

Laci fél a sötétben. Amikor harapós kutyát lát, elszalad. Hogyan lehetne pilóta egy ilyen gyáva kisfiú? Egyedül az oroszlán segít Lacinak, hogy félelmét legyőzze.

App Details

Version
2.2
Rating
NA
Size
42Mb
Genre
Books Family
Last updated
May 19, 2015
Release date
July 1, 2014
More info

App Screenshots

Laci és az oroszlán for iPhone screenshot-0
Laci és az oroszlán for iPhone screenshot-1
Laci és az oroszlán for iPhone screenshot-2
Laci és az oroszlán for iPhone screenshot-3
Laci és az oroszlán for iPhone screenshot-4

App Store Description

Laci fél a sötétben. Amikor harapós kutyát lát, elszalad. Hogyan lehetne pilóta egy ilyen gyáva kisfiú? Egyedül az oroszlán segít Lacinak, hogy félelmét legyőzze.

A Boribon, a Kippkopp-történetek, és a Kockásfülű nyúl szerzőjének, Marék Veronikának ez az a klasszikus képeskönyve, amin generációk nőttek már fel nem csak Magyarországon, de Japánban is! A népszerű történet több, mint 50 évvel az első nyomtatott kiadás után most végre interaktív formában is megjelenik. A szerző-illusztrátor által eredetileg rajzolt kedves kis figurák először kelnek életre az alkalmazás segítségével 46 interaktív oldalon!

*Az alkalmazás egy memóriajátékot, egy helikopteres ügyességi játékot és egy kézügyességet fejlesztő kivágós játékot is tartalmaz.*

Az alkalmazás elsősorban 2-7 éves gyerekeknek készült, olyanok számára akik még nem ismerik a Laci és az oroszlán meséjét és olyanoknak, akik már most nagy rajongói a kedves figuráknak. És persze azoknak a szülőknek is, akik az elmúlt 50 év során kisgyerekként olvasták és szerették, hogy most az ő gyerekeik és unokáik is megismerhessék a mesét egy kicsit másképp!

*Az alkalmazás a legkisebb gyerekek igényeit figyelembe véve nyugtató hangeffektekkel és animációkkal készült, ezáltal is hű próbál maradni az eredeti képeskönyv minimalista illusztrációihoz és a történet egyszerűségéhez.*

* 46 interaktív oldal sok-sok felfedezni valóval
* több, mint 100 interaktív animáció
* vidám és fülbemászó főcím zene
* ügyességi játék
* memóriajáték
* nyomtatható (AirPrint) és kivágható papírfigurák
* jelenetválasztás
* könnyen olvasható betűtípus a kisiskolásoknak


Jó szórakozást kívánunk! Élvezd mértékkel a történetet és a játékokat, és győződj meg róla, hogy gyerekeid rendszeresen tartanak szünetet az eszköz használata során!

TÁMOGATÁS ÉS VISSZAJELZÉS

Bármilyen kérdéssel, javaslattal, esetleges hibával kapcsolatban írj nekünk a [email protected] e-mail címre!

Keress meg bennünket a Facebookon is, és likeold az oldalunkat, ha további híreket szeretnél kapni Lacival és az Oroszlánnal kapcsolatban! facebook.com/laciesoroszlan

Disclaimer:
AppAdvice does not own this application and only provides images and links contained in the iTunes Search API, to help our users find the best apps to download. If you are the developer of this app and would like your information removed, please send a request to [email protected] and your information will be removed.