You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
MissNix

Het complete overzicht van events in Amsterdam voor GIRLS WHO LOVE GIRLS

Het complete overzicht van events in Amsterdam voor GIRLS WHO LOVE GIRLS

MissNix

by b3nt3.nl
MissNix
MissNix
MissNix

What is it about?

Het complete overzicht van events in Amsterdam voor GIRLS WHO LOVE GIRLS

MissNix

App Details

Version
1.06
Rating
NA
Size
8Mb
Genre
Lifestyle Social Networking
Last updated
January 28, 2015
Release date
April 17, 2014
More info

App Screenshots

MissNix screenshot-0
MissNix screenshot-1
MissNix screenshot-2
MissNix screenshot-3

App Store Description

Het complete overzicht van events in Amsterdam voor GIRLS WHO LOVE GIRLS

Leuke feesten zijn er genoeg in Amsterdam, maar naar welke ga je en welke zijn leuk voor jou als gay miss? Waar én wanneer zijn ze? Waar gaan je vrienden heen? Miss Nix vertelt het je.

Met je Facebook profiel kun je je via Miss Nix direct aanmelden voor een activiteit. Je kunt al je vrienden uitnodigen en zien wie er gaan. Voor de openminded miss die nix wil missen! Als je je via Missnix voor een evenement aanmeldt, staat dat ook op je Facebook profiel.

Ook wanneer je niet ingelogd bent via facebook kun je gebruik maken van de app. Het kan dan voorkomen dat informatie niet of niet volledig getoond wordt en dat je van sommige functies geen gebruik kunt maken. Je kunt bijvoorbeeld niet zien wie er naar een event gaan. Op de settingspagina van de Missnix app kan je in- en uitloggen.

Waarom heeft MissNix toestemming nodig tot jouw Facebook gegevens?
Deze toestemming maakt onderdeel uit van Facebook Connect Secuirity. We hebben jouw toestemming nodig zodat jij je kunt aanmelden voor een evenement en om jou te laten zien welke vrienden zich aangemeld hebben voor een evenement We zullen nooit iets op jouw timeline posten zonder jouw toestemming. Ook zullen we jouw gegevens niet met derden delen. Jouw privacy instellingen op Facebook worden niet gewijzigd wanneer je je bij ons aanmeldt.

========================================

MissNix is een gloednieuwe app en is daarom helaas niet bug vrij. Het MissNix team werkt hard aan het verbeteren van de app. De foutmelding die je krijgt wanneer je je aanmeld voor een evenement is inmiddels verholpen. Zorg ervoor dat je altijd de laatste update van de app op je telefoon hebt staan, zodat je niks mist!

Disclaimer:
AppAdvice does not own this application and only provides images and links contained in the iTunes Search API, to help our users find the best apps to download. If you are the developer of this app and would like your information removed, please send a request to takedown@appadvice.com and your information will be removed.