You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
Parkmobile Parkeren

Parkeer simpel en snel, zowel op straat als in parkeergarages betaal je nooit meer te veel

Parkeer simpel en snel, zowel op straat als in parkeergarages betaal je nooit meer te veel

Parkmobile Parkeren

by Parkmobile
Parkmobile Parkeren
Parkmobile Parkeren

What is it about?

Parkeer simpel en snel, zowel op straat als in parkeergarages betaal je nooit meer te veel. Zowel privé als zakelijk parkeren. Ook gemakkelijk te combineren! Parkeren met Parkmobile doe je in 185 steden, waaronder Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Groningen en Haarlem. Nú makkelijker dan ooit met Find & Park. Registreren is gratis!

App Details

Version
6.8.1
Rating
(92863)
Size
118Mb
Genre
Reizen Zakelijk
Last updated
March 15, 2021
Release date
August 2, 2010
More info

App Screenshots

Parkmobile Parkeren screenshot-0
Parkmobile Parkeren screenshot-1
Parkmobile Parkeren screenshot-2
Parkmobile Parkeren screenshot-3
Parkmobile Parkeren screenshot-4
Parkmobile Parkeren screenshot-5
Parkmobile Parkeren screenshot-6
Parkmobile Parkeren screenshot-7
Parkmobile Parkeren screenshot-8
Parkmobile Parkeren screenshot-9

App Store Description

Parkeer simpel en snel, zowel op straat als in parkeergarages betaal je nooit meer te veel. Zowel privé als zakelijk parkeren. Ook gemakkelijk te combineren! Parkeren met Parkmobile doe je in 185 steden, waaronder Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Groningen en Haarlem. Nú makkelijker dan ooit met Find & Park. Registreren is gratis!

Ga je op pad? Parkeren is simpel en snel met onze app:
- Nooit meer te veel betalen
- Nooit meer parkeerboetes
- Nooit meer naar de parkeerautomaat

Leuk weetje: Parkmobile is uitgeroepen tot beste parkeerapp door tv-programma Kassa.

Hoe werkt het?
Open de app en zoek je bestemming. Check vervolgens de parkeerzone en klik op ‘start’. Op basis van jouw kenteken ziet de parkeercontroleur dat je betaalt voor het parkeren. Terug bij je auto? Klik op ‘stop’. De totale kosten zie je direct op je scherm en op je maandelijkse factuur.

Herinneringen?
Stel een herinnering in, zo vergeet je niet de parkeeractie te stoppen. Weet je al hoe laat je weer vertrekt? Stel dan een eindtijd in (deze kun je altijd wijzigen). Handig toch?

Waar kan ik Parkmobile gebruiken?
Parkmobile is beschikbaar in 185 Nederlandse steden, waaronder Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Groningen en Haarlem. Op vakantie? Parkeer dan ook op luchthaven Schiphol, vooraf te reserveren! Ook parkeer je in meer dan 320 parkeergarages met Parkmobile. Naast Nederland, gebruik je Parkmobile ook in Belgische steden zoals Antwerpen, Gent, Charleroi en Brussel. Met een Belgisch account parkeer je ook in alle 45 garages van Q-Park in België. Ontdek alle locaties in de app of op www.parkmobile.nl/locaties.

Met een Nederlands account kun je ook in Belgische steden parkeren. Met een Belgisch account alleen in België. Toch in Nederland parkeren? Maak dan een Nederlands account aan.

En zakelijk parkeren?
Ondernemers, kleine bedrijven, grote bedrijven. Parkmobile heeft voor alle zakelijke rijders de beste opties. De voordelen? Overzichtelijk en centraal beheer van kosten, controle over parkeerzaken van werknemers en facturen per afdeling. En natuurlijk nooit meer gedoe met bonnetjes. Parkeer je alleen zelf in je bedrijf? Combineer dan je zakelijke account gemakkelijk met je privé-account. Handig!

Vind relaxed een plek
Bespaar tijd en geld en zeg maar dág tegen rondjes rijden. Met Find & Park is het vinden van een parkeerplaats makkelijker dan ooit. Met dynamische data van scanauto’s en statische data voorspellen we de verkeerssituatie in honderden kilometers aan straten in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Leiden. Andere steden volgen snel! De functie is gratis voor alle Parkmobile-gebruikers tijdens de lancering.

Kosten
Registreren is gratis. Per parkeeractie betaal je €0,30 aan transactiekosten (aan- en afmelden) plus het op dat moment geldende parkeertarief. De gemeente of de parkeergarage bepaalt de parkeertarieven.

Gek op onze app?
Laat het weten in de beoordelingen. Vragen of tips? Stuur ons een appje op +31 6 11 77 67 77 of ga naar parkmobile.nl/helpdesk | parkmobile.be/helpdesk

Happy parking!


Nieuw
NIEUW – Bespaar tijd en geld en vind een parkeerplek makkelijker dan ooit. Met onze nieuwe functie Find & Park weet je vooraf waar er plek is. Nu beschikbaar in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Leiden, andere steden volgen snel! Nieuw

NIEUW - Reserveer nu heel makkelijk een parkeerplek op Schiphol of Rotterdam The Hague Airport. Gewoon met je Parkmobile-app. Zo ga je 100% relaxed op reis. Reserveer je voor 31 maart 2021, dan krijg je als Parkmobile-klant ook nog eens 20% korting!

NIEUW – Parkeer met een Belgisch account in alle 45 Q-Park garages in België, zoals in Antwerpen, Brussel en Gent. Zo parkeer je altijd dichtbij toplocaties en betaal je minder dan op straat als je langer parkeert. Zonder parkeerkaartje of in de rij staan om te betalen – de slagboom gaat automatisch voor je open!

Disclaimer:
AppAdvice does not own this application and only provides images and links contained in the iTunes Search API, to help our users find the best apps to download. If you are the developer of this app and would like your information removed, please send a request to [email protected] and your information will be removed.