You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

AT5

by Amstel Televisie Vijf BV

Met de compleet vernieuwde app sta je met één druk op de knop in contact met de redactie en nieuws delen is makkelijker dan ooit

FREE in the App Store

What is it about?

Met de compleet vernieuwde app sta je met één druk op de knop in contact met de redactie en nieuws delen is makkelijker dan ooit!

App Details

Version
1.2
Rating
(2)
Size
34Mb
Genre
News
Last updated
January 13, 2020
Release date
January 30, 2013

App Screenshots

App Store Description

Met de compleet vernieuwde app sta je met één druk op de knop in contact met de redactie en nieuws delen is makkelijker dan ooit!

De app zal regelmatig geüpdatet worden om voorop te lopen in de beste manier om het nieuws in Amsterdam en omstreken te volgen!

Ontvang het laatste Amsterdamse nieuws via een pushbericht, upload jouw nieuws en kijk live mee naar actuele nieuwsgebeurtenissen in de stad!

AT5 is de lokale nieuws- en actualiteitenzender van Amsterdam en omstreken. De AT5 app biedt artikelen en video over actualiteiten, sport, cultuur, human interest en discussie.

Disclaimer:
AppAdvice does not own this application and only provides images and links contained in the iTunes Search API, to help our users find the best apps to download. If you are the developer of this app and would like your information removed, please send a request to takedown@appadvice.com and your information will be removed.