You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

MTV Katsomo

by MTV3

MTV Katsomo tuo katseltavaksesi ilmaiseksi ison osan MTV3, AVA ja Sub -kanavien ohjelmatarjonnasta myös jälkikäteen

FREE in the App Store

What is it about?

MTV Katsomo tuo katseltavaksesi ilmaiseksi ison osan MTV3, AVA ja Sub -kanavien ohjelmatarjonnasta myös jälkikäteen!

App Details

Version
1.0.2
Rating
NA
Size
20Mb
Genre
Last updated
August 27, 2018
Release date
February 17, 2014
More info

App Screenshots

App Store Description

MTV Katsomo tuo katseltavaksesi ilmaiseksi ison osan MTV3, AVA ja Sub -kanavien ohjelmatarjonnasta myös jälkikäteen!

MTV Katsomo -sovelluksella saat:

* Suosikkiohjelmiesi uusimmat jaksot heti samaan aikaan kuin ne näytetään televisiokanavalla.

* Yli 120 eri ohjelmaa katseltavaksesi ilmaiseksi silloin kuin sinulle parhaiten sopii, ajankohdasta riippumatta.


Palvelun ohjelmatarjontaan kuuluu sekä urheilu- ja uutislähetyksiä että televisiossa jo esitettyjä ohjelmia. Lisäksi tarjolla on paljon myös sellaista sisältöä, joka on saatavilla vain MTV Katsomossa.

TV-ohjelmat ovat katseltavissa MTV Katsomossa ohjelmasta riippuen yleensä 7 - 60 vuorokautta. Näet suoraan ohjelmatiedoista kuinka kauan yksittäisellä ohjelmalla on katseluaikaa jäljellä. Huomioithan myös, että osa ohjelmista on katsottavissa vain Suomessa.

TV-ohjelmien katselu vaatii langattoman WLAN- tai 3G-verkkoyhteyden. Ohjelmien kuvalaatu määräytyy automaattisesti käytettävissä olevan verkkoyhteyden nopeuden perusteella. Suosittelemme käyttämään WLAN-yhteyttä silloin kun se on mahdollista.

MTV Katsomo -sovellus sisältää tuen ohjelmien televisioruudulta katseluun kytkemällä iPad tai iPhone televisioon HDMI-johdon avulla sekä Airplay-peilaustoiminnolla Apple TV:n kautta.

Kysyttävää? MTV Katsomo -sovellukseen liittyvissä käyttöongelmissa asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään! Ota meihin yhteyttä Facebookissa: www.facebook.com/mtvkatsomo.

MTV Katsomo -sovellus on yhteensopiva uusimpien iPad (iPad2 tai uudempi), iPhone (iPhone 4 tai uudempi) ja iPod touch (5th Gen) -laitteiden kanssa. Sovellus on optimoitu iPhone 5:lle ja edellyttää, että laitteelle on asennettu iOS 7.0 tai tätä uudempi käyttöjärjestelmäversio.

Disclaimer:
AppAdvice does not own this application and only provides images and links contained in the iTunes Search API, to help our users find the best apps to download. If you are the developer of this app and would like your information removed, please send a request to [email protected] and your information will be removed.