You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Norsk Radio App

by Tommy Ovesen

Den beste norske radio-appen for nett-radio

$1.99 in the App Store

What is it about?

Den beste norske radio-appen for nett-radio. Bare radio. Ingen reklame!

App Details

Version
1.3
Rating
NA
Size
21Mb
Genre
Music
Last updated
October 16, 2017
Release date
March 24, 2017

App Screenshots

App Store Description

Den beste norske radio-appen for nett-radio. Bare radio. Ingen reklame!

De beste norske radiokanalene i en app. Over 60 kanaler. Nå som FM-nettet stenges, blir DAB og internett eneste mulighet for å høre på radio. Nettbasert radio er derfor et godt alternativ. De mest populære norske radiokanalene samlet i en app på din iPhone, iPad og Apple-TV. Alle kanalene fra NRK, P4 og Radio Norge, samt distriktskanaler og nærradio. Flere kanaler kommer etter hvert.

Kanalene er organisert i listene Populære, Distrikt, Andre, Siste og alle kanaler. I tillegg kan du lage din egen favorittliste med de kanalene du ønsker.

Oversikten "Akkurat nå" viser hvilket program eller låt som spilles i øyeblikket for de fleste kanalene.

Appen viser informasjon om hva som spilles på kanalen du hører på dersom dette er tilgjengelig. I tillegg viser den bilde av artist/programleder etc. fra P4 og NRK sine kanaler.

Støtte for 3D touch snarvei til de to siste kanalene du lyttet til.

Fungerer flott med Bluetooth og AirPlay og viser kanalinfo/artist/program og kanal-logo på displayet i din bil eller hjemmekinoreceiver dersom dette er støttet. Neste/Forrige knapp på rattet bytter kanal i appen.

Appen spiller selvsagt i bakgrunnen og fungerer med låseskjerm og info-senteret på din iPhone eller iPad. Du kan også kontrollere appen med Apple Watch.

Lyd og metadata for kanalene i denne appen blir strømmet fra de forskjellige radio-kanalenes offisielle internett-strømmer (i høyeste kvalitet) og er ikke denne appen sin eiendom. Takk til NRK, P4, Radio Norge og alle andre gode radiokanaler i dette landet!