You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Norsk Radio Nettradio

by Tommy Ovesen

Nå også med fjernkontroll

$1.99 in the App Store

What is it about?

Nå også med fjernkontroll !

App Details

Version
2.1
Rating
NA
Size
23Mb
Genre
Music
Last updated
January 21, 2018
Release date
March 24, 2017

App Screenshots

App Store Description

Nå også med fjernkontroll !

Den beste norske radio-appen for nett-radio. Bare radio. Ingen reklame i appen! Nå også 85 svenske kanaler!

De beste norske og svenske radiokanalene i en app. Over 140 kanaler. Nå som FM-nettet stenges, blir DAB og internett eneste mulighet for å høre på radio. Nettbasert radio er derfor et godt alternativ. De mest populære norske radiokanalene samlet i en app på din iPhone, iPad og Apple-TV. Alle kanalene fra NRK, P4 og Radio Norge, samt distriktskanaler og nærradio. Flere kanaler kommer etter hvert.

Kanalene er organisert i listene Populære, Distrikt, Andre, Svenske, Siste og alle kanaler. I tillegg kan du lage din egen favorittliste med de kanalene du ønsker.

Kjøremodus gjør det lettere å bytte kanal under kjøring.

Oversikten "Akkurat nå" viser hvilket program eller låt som spilles i øyeblikket for de fleste kanalene.

Appen viser informasjon om hva som spilles på kanalen du hører på dersom dette er tilgjengelig. I tillegg viser den bilde av artist/programleder etc. fra P4 og NRK sine kanaler.

Du kan fjernstyre norsk radio appen du har på din Apple-TV, Xbox eller Windows10-PC fra din iPhone/iPad. Appen finner dine enheter automatisk.

Støtte for 3D touch snarvei til de to siste kanalene du lyttet til.

Fungerer flott med Bluetooth og AirPlay og viser kanalinfo/artist/program og kanal-logo på displayet i din bil eller hjemmekinoreceiver dersom dette er støttet. Neste/Forrige knapp på rattet bytter kanal i appen.

Appen spiller selvsagt i bakgrunnen og fungerer med låseskjerm og info-senteret på din iPhone eller iPad. Du kan også kontrollere appen med Apple Watch.

Lyd og metadata for kanalene i denne appen blir strømmet fra de forskjellige radio-kanalenes offisielle internett-strømmer (i høyeste kvalitet) og er ikke denne appen sin eiendom. Takk til NRK, P4, Radio Norge og alle andre gode radiokanaler i dette landet!