You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

One More Thing

by One More Thing

Het laatste Apple-nieuws, altijd binnen handbereik met de app van One More Thing, de grootste online Apple-community van de Benelux

FREE in the App Store

What is it about?

Het laatste Apple-nieuws, altijd binnen handbereik met de app van One More Thing, de grootste online Apple-community van de Benelux.

App Details

Version
1.0.1
Rating
NA
Size
1Mb
Genre
News Lifestyle
Last updated
December 10, 2015
Release date
December 11, 2011
More info

App Screenshots

App Store Description

Het laatste Apple-nieuws, altijd binnen handbereik met de app van One More Thing, de grootste online Apple-community van de Benelux.

Je vindt er de laatste nieuwtjes die je dankzij push-notificaties als eerste leest. Alle podcasts zijn in de app te bekijken en te beluisteren. Je krijgt vanzelf bericht als er een nieuwe aflevering voor je klaar staat. Ook het OMT-forum vol vragen en antwoorden over je Mac, iPhone, iPad of iPod is raadpleegbaar. Heb je zelf een vraag of probleem? Maak dan een topic aan, direct in de app.

Met de multitasking-functie is het eenvoudig om tegelijkertijd in het forum actief te zijn én het laatste nieuws te volgen.

Notificatie-opties zijn binnen de app instelbaar: nieuws en/of breaking nieuws en/of podcast.

Disclaimer:
AppAdvice does not own this application and only provides images and links contained in the iTunes Search API, to help our users find the best apps to download. If you are the developer of this app and would like your information removed, please send a request to [email protected] and your information will be removed.