You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Safeguard

by Digitalisma

In het geval van een bedrijfs calamiteit is snel en juist handelen van levensbelang

FREE in the App Store

What is it about?

In het geval van een bedrijfs calamiteit is snel en juist handelen van levensbelang. Door direct de juiste personen op te roepen kan kostbare tijd gewonnen worden en eventuele schade beperkt blijven.

App Details

Version
1.0.3
Rating
NA
Size
1Mb
Genre
Business Utilities
Last updated
April 11, 2018
Release date
February 29, 2016

App Screenshots

App Store Description

In het geval van een bedrijfs calamiteit is snel en juist handelen van levensbelang. Door direct de juiste personen op te roepen kan kostbare tijd gewonnen worden en eventuele schade beperkt blijven.

Met de Safeguard app bent u binnen uw bedrijf oproepbaar in geval van nood. Safeguard wordt gebruikt door:

- BHV
- EHBO
- Evacuatie
- Beveiliging
- Crisis teams

Het gebruik van Safeguard heeft veel voordelen:

1. Automatische aanwezigheid
Safeguard detecteert geheel automatisch of u aanwezig en oproepbaar bent. Hiervoor maken we gebruik van “Geofencing”. Safeguard volgt u nooit buiten een Geofence.

2. Meldingen ontvangen op uw smartphone
In het geval van een calamiteit worden de meldingen verstuurd via een push-bericht met geluid en trillen. U kunt zelf aangeven of u naar de melding gaat door deze te accepteren of te weigeren.

Meldingen worden verstuurt via WIFI, 4G, 3G en GPRS. Wanneer de medewerker een slechte internetverbinding heeft of niet reageert wordt er een SMS verstuurd.

3. Communicatiemiddel
Safeguard biedt de mogelijkheid om een Conference Call te starten tussen de medewerkers die een melding geaccepteerd hebben. Via de app kunt u zien met wie u aanwezig bent op de locatie en bestaat er de mogelijkheid om met deze personen telefonisch in contact te komen.

Disclaimer:
AppAdvice does not own this application and only provides images and links contained in the iTunes Search API, to help our users find the best apps to download. If you are the developer of this app and would like your information removed, please send a request to [email protected] and your information will be removed.