You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Sikerkód TV

by Istvan Szabo
TV

Azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy minél több embernek segítsünk abban, hogy az álmaik valóban megvalósuljanak

Removed from the App Store

What is it about?

Azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy minél több embernek segítsünk abban, hogy az álmaik valóban megvalósuljanak.

App Details

Version
1.0
Rating
NA
Size
6Mb
Genre
Lifestyle Education
Last updated
March 9, 2016
Release date
March 9, 2016
More info

App Screenshots

App Store Description

Azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy minél több embernek segítsünk abban, hogy az álmaik valóban megvalósuljanak.

Mert a siker tanulható. Ezért hoztuk létre Magyarországon a Sikerkód nevű kétnapos motivációs tréninget, amely során a résztvevőknek lépésről-lépésre megtanítjuk azokat a mindennapi életben alkalmazható módszereket, amikkel elérhetik a vágyott célt, legyen az pénz, ház, autó, karrier, boldog párkapcsolat, fogyás, vagy bármi más.

Nagyon sok könyv és film szól arról, hogyan vehetjük a kezünkbe az életünk irányítását, hogyan változtathatunk a sorsunkon.
Ezekben minden olyan egyszerű: elképzeljük, hogy megteremtjük magunknak a szép házat és kocsit, aztán mindez valóra válik.
De azt is láttam, hogy a legtöbb embernek ez nem megy. Nekem sem ment.
Az érdekelt, mit rontunk el? Amikor feltettem magamnak ezt a kérdést, még nem tudtam, hogy egészen San Diego-ig kell mennem. Végül Amerika egyes számú sikertrénere adta meg a választ. Jack Canfield-nek hívják, ő írta az Erőleves a léleknek könyvsorozatot és az egyik kulcsszereplő a Titokban is.

Kényelmesen, a karosszékből akár! A Sikerkód és Szalay Ádám már AppleTV-n is elérhető. A Sikerkód TV csatorna illeszkedik a sikerkod.hu weboldalhoz és a mobilalkalmazáshoz hasonlóan kapcsolatba hozható vele.

Elsősorban a nyilvános videók érhetők el AppleTV-re optimalizáltan. Természetesen az elérhető videók köre, számossága rendszeresen bővül, de ha neked van a sikerkod.hu-n aktiv regisztrációd/előfizetésed akkor számodra a hozzárendelt prémium, extra tartalmak is láthatók lesznek.

Mi tartozik ebbe? Ezek olyan hosszabb-rövidebb videók melyeket bárki nem érhet el. Pontos részletek erről a sikerkod.hu weboldalon találhatók.
Ehhez az eléréshez az alkalmazásban megkell adnod ugyanazt a email cimet amit a weboldalon megadtál és a weboldalon a saját fiókodban engedélyezni kell az összekapcsolást. Az előfizetés kezelése a weboldalon keresztül történik, hiszen ott könnyebb.
A videók nem az alkalmazással érkeznek hanem online stream-ként, ezért a használathoz megfelelő internetkapcsolat szükséges.

Disclaimer:
AppAdvice does not own this application and only provides images and links contained in the iTunes Search API, to help our users find the best apps to download. If you are the developer of this app and would like your information removed, please send a request to [email protected] and your information will be removed.