You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Yle Areena - TV ja radio

by Yle.fi

Yle Areena on Ylen netti-tv ja -radiopalvelu, jossa voit katsoa ja kuunnella ohjelmia silloin kun haluat, ja seurata Ylen kanavia suorana

FREE in the App Store

What is it about?

Yle Areena on Ylen netti-tv ja -radiopalvelu, jossa voit katsoa ja kuunnella ohjelmia silloin kun haluat, ja seurata Ylen kanavia suorana. Yle Areenan ohjelmistosta löydät mm. Ylen uutiset, suomalaisia ja ulkomaisia tv-sarjoja, urheilua, elokuvia ja dokumentteja, lasten ohjelmia, sekä muuta viihdettä monipuolisesti.

App Details

Version
1.2.0
Rating
(4)
Size
43Mb
Genre
Lifestyle
Last updated
October 17, 2019
Release date
October 16, 2012

App Screenshots

App Store Description

Yle Areena on Ylen netti-tv ja -radiopalvelu, jossa voit katsoa ja kuunnella ohjelmia silloin kun haluat, ja seurata Ylen kanavia suorana. Yle Areenan ohjelmistosta löydät mm. Ylen uutiset, suomalaisia ja ulkomaisia tv-sarjoja, urheilua, elokuvia ja dokumentteja, lasten ohjelmia, sekä muuta viihdettä monipuolisesti.

Yle Areena -sovelluksella saat
• tv- ja radio-ohjelmat silloin kun haluat
• Ylen tv- ja radiokanavat suorana, tv-kanavat myös 4 tunnin ajansiirrolla
• Ylen uutisten suorat erikoislähetykset silloin, kun niitä lähetetään kotimaasta tai ulkomailta
• vain Areenassa julkaistavia suomalaisia ja ulkomaisia sarjoja
• kiinnostavat suorat lähetykset kotimaan ja ulkomaiden tapahtumista (urheilukisat, konsertit, gaalat, jne.)
• päivittäiset ohjelmatiedot tv- ja radio-oppaasta
• ilmoituksia sarjojen uusista jaksoista
• oman ohjelmien suosikkilistan ja katseluhistorian
• ohjelmat isolle ruudulle tai kaiuttimiin Chromecastin ja AirPlayn avulla

Yle Areenassa sinulla on kaikki Ylen tv- ja radiokanavien ohjelmisto, joilla on esitysoikeudet netissä. Netistä voit katsoa suorana seuraavia tv-kanavia: Yle TV1, TV2 ja Teema & Fem. Netti-tv on käytössäsi tallenteina, jolloin voit katsoa tv-ohjelmia silloin kun sinulle itsellesi se sopii. Yle Areenasta löydät kotimaisten tv-sarjojen lisäksi myös ulkomaalaisia suosikkisarjoja mm. HBO:n ohjelmistosta. Ylen Elävä Arkisto löytyy myös Areenasta, jonka myötä sinulla on saatavilla Ylen arkistojen klassikot.

Areenasta löydät Ylen radiokanavat: Yle Radio 1, YleX, Yle Puhe, Yle Radio Suomi, Yle Klassinen, Yle X3M ja Yle Vega. Nettiradion lisäksi voit kuunnella Areenasta myös suosittuja podcasteja.

Yle Areenasta löydät laajan valikoiman TV -ja radio-ohjelmia kulutettavaksi netissä. Eri sisältökategorioita ovat mm. Ylen uutiset, urheilulähetykset, elokuvat ja dokumentit, kotimaiset ja ulkomaiset TV -sarjat, viihde- ja musiikkiohjelmat, sekä lasten ohjelmat. Kaiken sisällön löydä helposti kattavasta Areenan tv- ja radio-oppaasta.

Yle Areenaan julkaistaan kaikki esitetyt tv- ja radio-ohjelmat, jotka Ylen on mahdollista julkaista netissä. Tekijänoikeudet rajoittavat mahdollisuutta tarjota kaikkia lähetettyjä ohjelmia. Tekijänoikeudet myös rajoittavat ohjelmien katselu- ja kuunteluaikaa netissä, sekä rajaavat ohjelmien saatavuutta ulkomailla.

Sovellus toimii kaikilla iPhone- ja iPad-laitteilla, jotka käyttävät iOS 9 -käyttöjärjestelmää tai uudempaa versiota. iOS 7 ja iOS 8 -laitteille on mahdollista ladata vanhempi versio sovelluksesta.

Tv-ohjelmien kuvanlaatu määräytyy automaattisesti käytettävissä olevan verkkoyhteyden nopeuden mukaan.

Sovelluksen käyttöä seurataan anonyymisti asiakkaan yksityisyyden suojaa kunnioittaen. Ylen tietosuojalauseke löytyy osoitteesta http://yle.fi/yleisradio/toimintaperiaatteet/yksityisyyden-suoja

Voit antaa palautetta suoraan sovelluksen kautta, tai lähettää palautteesi Yle Areena -sovelluksesta sähköpostilla osoitteeseen areena.kehitys@yle.fi

Disclaimer:
AppAdvice does not own this application and only provides images and links contained in the iTunes Search API, to help our users find the best apps to download. If you are the developer of this app and would like your information removed, please send a request to takedown@appadvice.com and your information will be removed.