You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
atv Avrupa

YEPYENİ BİR MİSYON

YEPYENİ BİR MİSYON

atv Avrupa

by Turkuvaz Radyo TV Haberlesme ve Yayincilik A.S.
atv Avrupa
atv Avrupa
atv Avrupa

What is it about?

YEPYENİ BİR MİSYON.. YEPYENİ BİR VİZYON…

atv Avrupa

App Details

Version
3.7
Rating
(4)
Size
32Mb
Genre
News
Last updated
June 13, 2019
Release date
May 20, 2010
More info

App Store Description

YEPYENİ BİR MİSYON.. YEPYENİ BİR VİZYON…

1997 yılında Avrupa kanalı olma misyonu ile yayın hayatına başlayan ATV Avrupa, halen 40’dan fazla ülkede izlenmektedir.

Yurt dışında yaşayan Türklerin bulundukları ülkeye uyumları için çaba sarfeden ve gelecek kuşakların başarısı için eğitimi ve bilgiyi ön planda tutan ATV Avrupa, yaptığı köklü değişiklikler ve hazırladığı yeni programlarla televizyon dünyasına farklı bir soluk getirmiştir..

“Özlediğin Ne Varsa” sloganı ile Türkiye dışında yaşayan Türklere hitap etmekte olan ATV Avrupa, dinamik, ilkeli ve tarafsız yayıncılık anlayışının önemli bir temsilcisidir.

Avrupa kanalı olma yolunda önemli adımlar atarak, ayrıcalıklı bir yere sahip olmayı hedefleyen ATV Avrupa, başta Almanya olmak üzere, Avrupa ülkelerinde çift dilde yayın gerçekleştirerek önemli bir misyonu yerine getirmeyi amaçlamaktadır.

Disclaimer:
AppAdvice does not own this application and only provides images and links contained in the iTunes Search API, to help our users find the best apps to download. If you are the developer of this app and would like your information removed, please send a request to takedown@appadvice.com and your information will be removed.