You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
CSU werkt veilig

CSU werkt veilig

CSU werkt veilig

CSU werkt veilig

by Total Care BV
CSU werkt veilig
CSU werkt veilig
CSU werkt veilig

What is it about?

CSU werkt veilig

CSU werkt veilig

App Details

Version
1.33
Rating
NA
Size
51Mb
Genre
Business Productivity
Last updated
March 2, 2021
Release date
March 17, 2015
More info

App Screenshots

CSU werkt veilig screenshot-0
CSU werkt veilig screenshot-1
CSU werkt veilig screenshot-2
CSU werkt veilig screenshot-3

App Store Description

CSU werkt veilig
Bij CSU zijn de medewerkers het kapitaal van de organisatie. Met optimale zorg en diverse initiatieven bevorderen we de duurzame inzetbaarheid van onze mensen. Het verbeteren van personeelstevredenheid in termen van veiligheid, gezondheid, welzijn en persoonlijke ontwikkeling is een structureel proces. Zo behouden we onze mensen én hun vakmanschap!

We weten uit onderzoek dat voor medewerkers veiligheid op de werkplek tot de 3 belangrijkste zaken behoort. CSU is scherp op veiligheid en medewerkers beoordelen dat erg goed. Ook deze veiligheidsapp ondersteunt medewerkers en onderaannemers bij veilig werken op locatie bij onze opdrachtgevers. De app bevat informatie over belangrijke veiligheidsonderwerpen zoals werkhouding, alleen werken en pictogrammen die je kunt tegenkomen. De app biedt ook richtlijnen voor noodsituaties en de mogelijkheid om onveilige situaties op je werkplek en verbetertips te melden. Verder geeft het een overzicht van de CSU-vestigingen en diverse media met informatie van CSU.

Disclaimer:
AppAdvice does not own this application and only provides images and links contained in the iTunes Search API, to help our users find the best apps to download. If you are the developer of this app and would like your information removed, please send a request to takedown@appadvice.com and your information will be removed.