You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
FeyenoordCity BouwApp

De FeyenoordCity BouwApp informeert u over de bouwprojecten van Feyenoord City

De FeyenoordCity BouwApp informeert u over de bouwprojecten van Feyenoord City

FeyenoordCity BouwApp

by Concepteurs
FeyenoordCity BouwApp
FeyenoordCity BouwApp
FeyenoordCity BouwApp

What is it about?

De FeyenoordCity BouwApp informeert u over de bouwprojecten van Feyenoord City. Per bouwproject vindt u, als omwonenden, informatie over aankomende hinder en hoogtepunten, contactgegevens van de desbetreffende omgevingsmanager en leest u updates over de bouwprojecten bij u in de buurt.

FeyenoordCity BouwApp

App Details

Version
5.4.3
Rating
NA
Size
103Mb
Genre
Reference Utilities
Last updated
January 31, 2023
Release date
November 8, 2021
More info

App Screenshots

FeyenoordCity BouwApp screenshot-0
FeyenoordCity BouwApp screenshot-1
FeyenoordCity BouwApp screenshot-2
FeyenoordCity BouwApp screenshot-3
FeyenoordCity BouwApp screenshot-4
FeyenoordCity BouwApp screenshot-5

App Store Description

De FeyenoordCity BouwApp informeert u over de bouwprojecten van Feyenoord City. Per bouwproject vindt u, als omwonenden, informatie over aankomende hinder en hoogtepunten, contactgegevens van de desbetreffende omgevingsmanager en leest u updates over de bouwprojecten bij u in de buurt.Feyenoord City is een grootschalige gebiedsontwikkeling op Rotterdam-Zuid. Het gebied van 600.000 vierkante meter verbindt de Maas en de levendige, aangrenzende wijken niet alleen met elkaar, maar ook met de rest van de stad. Zo ontstaat een interactief speelveld, dat alle Rotterdammers uitnodigt om er te komen wonen, werken, sporten, recreëren en ondernemen.

Disclaimer:
AppAdvice does not own this application and only provides images and links contained in the iTunes Search API, to help our users find the best apps to download. If you are the developer of this app and would like your information removed, please send a request to takedown@appadvice.com and your information will be removed.