You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
Oley - İddaa

Oley

Oley

Oley - İddaa

by E-Elektronik Bahis Oyunları A.Ş.
Oley - İddaa
Oley - İddaa
Oley - İddaa

What is it about?

Oley.com, Spor Toto’nun yasal bayisidir. İDDAA, CANLI İDDAA oynayabilir, CANLI MAÇ Sonuçlarını takip edebilirsiniz. Sosyoley İddaa tahminleri ile bir adım önde olun.

Oley - İddaa

App Details

Version
9.2.42
Rating
(228)
Size
54Mb
Genre
Sports Sports Simulation
Last updated
September 12, 2024
Release date
February 17, 2014
More info

App Screenshots

Oley - İddaa screenshot-0
Oley - İddaa screenshot-1
Oley - İddaa screenshot-2
Oley - İddaa screenshot-3
Oley - İddaa screenshot-4
Oley - İddaa screenshot-5
Oley - İddaa screenshot-6

App Store Description

Oley.com, Spor Toto’nun yasal bayisidir. İDDAA, CANLI İDDAA oynayabilir, CANLI MAÇ Sonuçlarını takip edebilirsiniz. Sosyoley İddaa tahminleri ile bir adım önde olun.

Karşılaştırmalı analizler ve istatistiklerle Oley.com sizlere müthiş bir İddaa deneyimi sunuyor. Dilediğiniz zaman İddaa kuponu yapıp OYNA KAZAN’a ve EŞYA PİYANGOSU’na katılabilirsiniz.
Kazandığınız ikramiyeleri ise anında banka hesabınıza aktarabilirsiniz.

Türkiye Süper Lig, İngiltere Premier Lig, İtalya Serie A, İspanya LaLiga, Almanya Bundesliga, Fransa Ligue 1, EuroLeague, EuroCup, NBA ve daha birçok ligdeki İDDAA bülteninde yer alan maçlara CANLI oynayabilirsiniz.
Değişen oranlar, maç kadroları, takımların son haftalardaki form durumları, hazır kuponlar, canlı skorlar ve maç sonuçlarını Oley.com’da bulabilirsiniz.
Oynadığınız kuponları canlı takip edebilir, kupon sorgulayabilirsiniz. En çok oynanan maçları, banko tahminlerini ve oyun seçeneklerini görebilir, bu şekilde İDDAA kuponlarınızı oluşturabilirsiniz.
Futbol, basketbol, voleybol, tenis, hentbol, buz hokeyi, snooker ve çeşitli şans oyunlarını uygulamamız üzerinden kolayca oynayabilirsiniz.
Kupon paylaşım platformumuz SOSYOLEY'de, tüm üyelerin İDDAA kuponlarını inceleyebilir, dilediğiniz kupona oynayabilir veya kendi oynadığınız bir kuponu paylaşabilirsiniz.

'Bize Yazın' alanından anında müşteri destek ekibimizle iletişime geçebilirsiniz.

Disclaimer:
AppAdvice does not own this application and only provides images and links contained in the iTunes Search API, to help our users find the best apps to download. If you are the developer of this app and would like your information removed, please send a request to takedown@appadvice.com and your information will be removed.