You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
Rodinný rozpočet do kapsy

O aplikaci Rodinný rozpočet do kapsy

O aplikaci Rodinný rozpočet do kapsy

Rodinný rozpočet do kapsy

by ARIDUS Technologies, s.r.o.
Rodinný rozpočet do kapsy
Rodinný rozpočet do kapsy
Rodinný rozpočet do kapsy

What is it about?

O aplikaci Rodinný rozpočet do kapsy

Rodinný rozpočet do kapsy

App Details

Version
1.1
Rating
(11)
Size
3Mb
Genre
Finance Education
Last updated
June 10, 2015
Release date
January 18, 2015
More info

App Screenshots

Rodinný rozpočet do kapsy screenshot-0
Rodinný rozpočet do kapsy screenshot-1
Rodinný rozpočet do kapsy screenshot-2
Rodinný rozpočet do kapsy screenshot-3
Rodinný rozpočet do kapsy screenshot-4

App Store Description

O aplikaci Rodinný rozpočet do kapsy

Projekt Abeceda rodinných financí již od roku 2010 pomocí svých seminářů veřejnosti radí, jak lépe hospodařit s penězi. Jelikož základem každého zdravého rodinného rozpočtu je kontrola nad příjmy a výdaji, vyvinuli jsme tuto aplikaci, aby jejich každodenní spravování bylo ještě snadnější.

Abeceda rodinných financí je vedená Ministerstvem financí ČR v seznamu projektů finančního vzdělávání. Jeho iniciátorem je společnost Provident Financial s.r.o.

Aplikace Rodinný rozpočet je určená ke sledování osobních financí - příjmů a výdajů jak jednotlivců, tak celé rodiny. S její pomocí získáte ve vašem telefonu přehled o aktuálním stavu svých financí, možnost zpětně vyhodnotit vaše hospodaření s penězi a plánovat své výdaje. Pracovat můžete s měsíčním, ale i s jiným obdobím. Aplikace vám také umožní vkládat do svého kalendáře připomínky vašich splátek.

Aplikace umožňuje pomocí přehledných a jednoduchých záložek denně snadno aktualizovat stav vlastních financí. Výhodou je také to, že jeden uživatel může bez problémů a komfortně sledovat nejen své finance, ale i ostatních členů rodiny. Podrobný měsíční přehled ukáže rezervy v rodinném rozpočtu a pomůže s plánováním budoucích výdajů.

Veškeré údaje, které do této aplikace zadáte jsou dostupné jen vám, ve vašem telefonu. Tato data nejsou nikde nahrávána a nevyužívají se žádnou další stranou.

Disclaimer:
AppAdvice does not own this application and only provides images and links contained in the iTunes Search API, to help our users find the best apps to download. If you are the developer of this app and would like your information removed, please send a request to takedown@appadvice.com and your information will be removed.