You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
Zanza

A zanza

A zanza

Zanza

by Eduweb Multimédia Zrt.
Zanza
Zanza
Zanza

What is it about?

A zanza.tv táblajátéka egy verseny- és egy kvízjáték ötvözete néhány közösségi játékelemmel kiegészítve.

Zanza

App Details

Version
1.0.8
Rating
NA
Size
44Mb
Genre
Education Board
Last updated
July 20, 2016
Release date
March 25, 2015
More info

App Screenshots

Zanza screenshot-0
Zanza screenshot-1
Zanza screenshot-2
Zanza screenshot-3
Zanza screenshot-4

App Store Description

A zanza.tv táblajátéka egy verseny- és egy kvízjáték ötvözete néhány közösségi játékelemmel kiegészítve.
Az nyer, aki elsőnek teljesíti a kijelölt köröket a játékmezőn, és a legtöbb pontot éri el a feladatkártyák helyes megoldásával. A játékot egyszerre maximum hatan játszhatjátok telefonon, táblagépen vagy remote üzemmódban: ilyenkor minden játékos a saját telefonkészülékével tud csatlakozni a központi táblagépre. Ha csak gyakorolnál, egyéni játékot is tudsz választani.
Négy nagy témakörből választhattok kérdéseket a játékhoz: Magyar nyelv és irodalom, Történelem, Matematika, Sportelmélet. (A Történelem magában foglal további 3 tantárgyat: Társadalomismeret, Etika, Filozófia.) A kérdések különböző típusúak, lehet benne képpel kombinált feladat, sorba rendezős, igaz-hamis vagy egyszerű feleletválasztós kérdés és még további típusok. A játék során a válaszadások után megnézheted az aktuális témákra vonatkozó zanza.tv videókat is az alkalmazáson belül.
Izgalmas játékot, kellemes játszva tanulást kívánunk!
a zanza.tv csapata

Disclaimer:
AppAdvice does not own this application and only provides images and links contained in the iTunes Search API, to help our users find the best apps to download. If you are the developer of this app and would like your information removed, please send a request to takedown@appadvice.com and your information will be removed.