LATEST APPSGONEFREE Follow us on twitter
GearAdvice AppAdvice/TV NowGaming WatchAware

Linsa Gıda güvencesiyle 2014 Yılından Beri Dünyanın En Ünlü Markalarının En Kaliteli Kahveleri, Kahve Ekipmanları ve Gurme Ürünleri Ertesi Gün Kapınıza Geliyor

1001 Kahve

by 1001 Kahve

What is it about?

Linsa Gıda güvencesiyle 2014 Yılından Beri Dünyanın En Ünlü Markalarının En Kaliteli Kahveleri, Kahve Ekipmanları ve Gurme Ürünleri Ertesi Gün Kapınıza Geliyor.

App Details

Version
1.0
Rating
NA
Size
69Mb
Genre
Shopping
Last updated
April 13, 2021
Release date
April 13, 2021
More info

App Screenshots

App Store Description

Linsa Gıda güvencesiyle 2014 Yılından Beri Dünyanın En Ünlü Markalarının En Kaliteli Kahveleri, Kahve Ekipmanları ve Gurme Ürünleri Ertesi Gün Kapınıza Geliyor.
Çekirdek Kahve, Öğütülmüş Kahve, Kapsül Kahve, French Press ve Moka Pot gibi Kahve Demleme Ekipmanları, İthal Gurme Çaylar, Kahve Aksesuarları ve daha yüzlerce ürünü en uygun fiyatlarla yıllardır müşterilerine sunan 1001Kahve, Mobil uygulaması ile siparişlerinizi daha da kolay ve güvenilir hale getiriyor.
Uygulama sayesinde 1 dakikada siparişinizi verebilir, sipariş verdiğiniz her üründen puan kazanır ve bir sonraki siparişinizde bu puanları düşebilirsiniz. Siparişlerinizi kolayca takip edebilir ve geçmiş siparişlerinizi tek tuşla tekrarlayabilirsiniz. Hızlı ödeme ve SSL Güvenlikli ödeme sistemiyle pratik ve güvenli.
Üstelik 14.00'a kadar verilen tüm siparişler aynı gün kargoda.

Disclaimer:
AppAdvice does not own this application and only provides images and links contained in the iTunes Search API, to help our users find the best apps to download. If you are the developer of this app and would like your information removed, please send a request to takedown@appadvice.com and your information will be removed.