You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
123 Numere și Oi

În istoria omenirii cea mai de succes metodă pentru ațipit a fost număratul oilor

În istoria omenirii cea mai de succes metodă pentru ațipit a fost număratul oilor

123 Numere și Oi

by Kidsopia
123 Numere și Oi
123 Numere și Oi
123 Numere și Oi

What is it about?

În istoria omenirii cea mai de succes metodă pentru ațipit a fost număratul oilor. Apoi au apărut paturile pufoase pentru ațipit și matematica pentru numere. Noi ne-am gândit să dăm o nouă șansă oilor!

123 Numere și Oi

App Details

Version
2.1.27
Rating
(1)
Size
50Mb
Genre
Education
Last updated
January 27, 2017
Release date
March 18, 2014
More info

123 Numere și Oi is FREE but there are more add-ons

  • $1.99

    Deblochează toate jocurile din Stâna Pastel!

App Screenshots

123 Numere și Oi screenshot-0
123 Numere și Oi screenshot-1
123 Numere și Oi screenshot-2
123 Numere și Oi screenshot-3
123 Numere și Oi screenshot-4

App Store Description

În istoria omenirii cea mai de succes metodă pentru ațipit a fost număratul oilor. Apoi au apărut paturile pufoase pentru ațipit și matematica pentru numere. Noi ne-am gândit să dăm o nouă șansă oilor!
Cei mici vor învăța numerele de la 1 la 99, cum se citesc și se scriu precum și ordinea lor într-un joc distractiv chiar și pentru cei mofluzi! Acum avem 3 niveluri de distractie matematică la stană:

Imașul Delicios
Fiecare oiță are câte un meniu și fiecare fel de mâncare un anumit număr. Dar cine știe să citească și să le potrivească? Poate cei mici de la voi de acasă?

Căsuța de Ațipeală
Oițele nu vor sa doarmă până nu își găsesc perechea din vis. Cei mici vor memora numerele și le vor găsi perechea: micile behăitoare vor putea să doarmă liniștite.

Transhumițatorul
Nici o poveste cu oi nu ar fi perfectă fără puțină transhumanță. Aici la noi micuțele patrupede și-au construit o catapultă ca să ajungă cât mai repede pe dealurile pline de iarbă proaspătă. Aici vor interveni cei mici pentru că transportatorul oieresc nu funcționează fără cunoștințe de matematică! Copiii vor ști să îl acționeze cu șiruri bine ticluite de numere crescătoare și descrescătoare.

Vă place jocul nostru? Dacă da, daţi-ne un rating!
Comentarii? Sugestii? Vă ascultăm!

Kidsopia oferă o gamă largă de jocuri distractive şi modalităţi creative de a învăţa copilul lucruri noi.
Platforma Kidsopia este perfectă pentru micuţii de 2 şi 3 ani, pentru copii de grădiniţă (de la 4 la 5 ani) şi pentru cei care abia acum încep şcoala (6 şi 7 ani), prezentându-le multe din ideile de bază şi noţiunile pe care un copil trebuie să le înţeleagă şi să le stăpânească corect.
Kidsopia este o platformă educaţională bazată pe studiul UNICEF: “Repere Fundamentale pentru Învăţarea Timpurie a Copilului de la Naştere până la 7 ani” (RFIDT).

Ne-am bazat pe exerciţiu şi practică ca fundament în procesul de învăţare al domeniilor precum ştiinţă (matematică, geometrie, fizică, chimie), biologie (corpul uman, animale, plante), artă (colorat, desenat, pictat), logică (puzzle-uri de imagini şi cuvinte), dezvoltarea emoţională (conştiinţa de sine, încrederea în sine, moduri de a face faţă şi a înţelege sentimentele).
Cu ajutorul platformei Kidsopia copilul va trece printr-un proces constând în 3 etape:

1. Acumularea şi înţelegerea noilor concepte.
2. Fundamentarea acestor noţiuni prin procesul de exersare.
3. Dezvoltarea capacităţii de a recunoaşte, asocia şi aplica aceste noi informaţii.

Scopul aplicaţiilor din Kidsopia este ca cei mici să înveţe într-o manieră relaxată, jucăuşă şi inteligentă conceptele expuse mai sus.

Mai multe detalii pe: www.kidsopia.ro

Limba: Româna (România, Moldova)

Disclaimer:
AppAdvice does not own this application and only provides images and links contained in the iTunes Search API, to help our users find the best apps to download. If you are the developer of this app and would like your information removed, please send a request to takedown@appadvice.com and your information will be removed.