You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
Access4you

Access4you - a világ, veled

Access4you - a világ, veled

Access4you

by Access4you International
Access4you
Access4you

What is it about?

Access4you - a világ, veled!

Access4you

App Details

Version
1.3
Rating
NA
Size
40Mb
Genre
Lifestyle Reisen
Last updated
August 31, 2020
Release date
August 31, 2020
More info

App Store Description

Access4you - a világ, veled!

Elindulnál, de nem vagy biztos abban, hogy a hely akadálymentes? Szükséged van egy megbízható és hiteles forrásra, ami segít megtalálni a számodra megfelelő környezetet és szolgáltatásokat? Több információra van szükséged az akadálymentességről?
Az Access4you megbízható társad lesz az akadálymentes világ felfedezésében!

Keress akadálymentes helyszíneink között kávézót, éttermet, szálláshelyet, bankfiókot és sok egyéb helyszínt speciális igényeidnek megfelelően. Állítsd be profilodban, hogy milyen speciális igényű érintetti csoporthoz tartozol, válassz a kategóriák közül, és már böngészhetsz is a hozzáférhető helyek között. Ha több információra van szükséged, részletes adatokat és fotókat is találsz lépcsőkről, bejáratról, elérhető technológiákról, a rámpa dőlésszögéről, de még azt is megtudhatod, hogy segítőkutyádat friss vízzel várják-e!

Milyen lehetőségeid vannak az Access4you alkalmazásban?
- saját profilbeállítás szerint találd meg a neked megfelelő helyszínt 8 kategóriánk közül: szállás, vendéglátás, vásárlás, irodaház, kultúra, sport, egészségügy, ügyintézés
- keress térkép alapján a hozzád közel eső területen
- tudj meg mindent a helyszín akadálymentességéről: kinek akadálymentes, milyen a külső környezet, milyen műszaki és technológiai adottságai (indukciós hurok, táblarendszer, okoseszköz…) vannak, illetve az elérhetőségeket és közösségi média felületeket is összegyűjtöttük neked,
- a részletes információkat mappákba gyűjtve ismerheted meg, hogy könnyebben eligazodj az információk között
- amennyiben hozzájárulsz, hetente egy értesítést küldünk a frissen tanúsított helyszínekről
- ha megtaláltad a tökéletes helyszínt, Google Maps integrációval segítünk az útvonalban

A helyszíneket személyesen mérjük fel és ellenőrizzük, rehabilitációs szakmérnökökkel közösen kidolgozott szempontrendszer alapján.

Az Access4you-nál elkötelezettek vagyunk az akadálymentes felhasználói élmény felé. Visszajelzéseid alapján az alkalmazást folyamatosan javítjuk.

Disclaimer:
AppAdvice does not own this application and only provides images and links contained in the iTunes Search API, to help our users find the best apps to download. If you are the developer of this app and would like your information removed, please send a request to [email protected] and your information will be removed.