You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
AllergieKompas

Heb je een voedselallergie of ken je mensen met een voedselallergie en ga je graag uit eten

Heb je een voedselallergie of ken je mensen met een voedselallergie en ga je graag uit eten

AllergieKompas

by Anique de Jong
AllergieKompas
AllergieKompas
AllergieKompas

What is it about?

Heb je een voedselallergie of ken je mensen met een voedselallergie en ga je graag uit eten? Met de AllergieKompas app wordt dat heel gemakkelijk.

AllergieKompas

App Details

Version
2.3
Rating
NA
Size
83Mb
Genre
Food & Drink Lifestyle
Last updated
April 13, 2019
Release date
December 21, 2015
More info

App Screenshots

AllergieKompas screenshot-0
AllergieKompas screenshot-1
AllergieKompas screenshot-2
AllergieKompas screenshot-3
AllergieKompas screenshot-4

App Store Description

Heb je een voedselallergie of ken je mensen met een voedselallergie en ga je graag uit eten? Met de AllergieKompas app wordt dat heel gemakkelijk.

Door middel van de AllergieKompas app kun je namelijk op een gemakkelijke en vertrouwde manier, een restaurant naar wens vinden dat rekening houdt met jouw allergie(ën). De app bevat alleen goedgekeurde restaurants en wordt elk jaar gecontroleerd door een mystery guest. Door deze aanpak blijft de app up to date.

Op dit moment worden de volgende voedselallergieën ondersteund; gluten, kippenei, koemelk, noten, pinda, vis en schaaldieren.

Hoe werkt het?
Het is mogelijk om je voedselallergie(ën) te selecteren in de app, aan de hand van deze selectie toont de app alleen restaurants die rekening houden met jouw allergie. Met welke allergieën het restaurant rekening houdt, wordt aangetoond door middel van iconen en staat verder toegelicht op de restaurant detailpagina. De restaurants geven aan wat voor mogelijkheden zij jou kunnen bieden, om je een volwaardige maaltijd te serveren. Daarnaast wordt er een uitleg gegeven hoe zij in het algemeen omgaan met allergieën. Ook is er een korte quote van kok te vinden, waarin hij iets verteld over allergieën.

Verder zijn natuurlijk de algemene informatie, sfeerfoto’s, openingstijden, faciliteiten, soort keuken en contactgegevens van het restaurant te vinden.

Extra’s
- Het is mogelijk om je favoriete restaurant te delen. Elke maand komt er een nieuw overzicht van de meest gedeelde restaurants getoond in de app. Natuurlijk worden hierin alleen de restaurants getoond, die met jouw allergie(ën) rekening houdt.
- De laatst toegevoegde restaurants zijn ook zichtbaar in de app. Ook voor dit geldt, alleen de restaurants die rekening houden met jou allergie(ën).
- Mogelijkheid om je restaurant toe te voegen aan je favorieten.

Waar je ook bent, de app toont de restaurants in de omgeving waar jij lekker onbezorgd kan eten. AllergieKompas zorgt voor een onbezorgd avondje uit, met wat voor allergie en op welk moment dan ook.​

Disclaimer:
AppAdvice does not own this application and only provides images and links contained in the iTunes Search API, to help our users find the best apps to download. If you are the developer of this app and would like your information removed, please send a request to takedown@appadvice.com and your information will be removed.