You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
Andas Rätt

Andas Rätt – gör hälsovinster och hitta ditt här och nu

Andas Rätt – gör hälsovinster och hitta ditt här och nu

Andas Rätt

by AB Utbildning & Co
Andas Rätt
Andas Rätt
Andas Rätt

What is it about?

Andas Rätt – gör hälsovinster och hitta ditt här och nu.

Andas Rätt

App Details

Version
3.2
Rating
NA
Size
23Mb
Genre
Lifestyle Health & Fitness
Last updated
April 6, 2020
Release date
January 5, 2013
More info

App Screenshots

Andas Rätt screenshot-0
Andas Rätt screenshot-1
Andas Rätt screenshot-2
Andas Rätt screenshot-3

App Store Description

Andas Rätt – gör hälsovinster och hitta ditt här och nu.

Din andning berättar hur du egentligen mår och du kan också, med hjälp av andningen påverka ditt mående. Det första steget är att bli medveten om hur du andas för att förmodligen upptäcka att det finns ett stort utrymme för förbättringar som kan leda till avsevärda vinster.

Övningar i andningsteknik går ut på att lära sig andas med rätt kroppsdel – magen. Att andas i en viss rytm, långsamt och djupt - att andas effektivt. När du andas med magen syresätter du dubbelt så mycket blod som när du andas med bröstkorgen. Andningen blir dessutom lugnare. Effektiv andning sänker också trycket inne i brösthålan, förbättrar blodcirkulationen och gör det lättare för blodet att återvända till hjärtat. Du har en mängd hälsovinster att hämta när du andas på rätt sätt.

Appen innehåller ett antal olika andningsövningar, både som ljudfiler och visuellt. Du får ta reda på din andningsfrekvens och lära dig andas på rätt sätt. Allt för att hjälpa dig hitta tillbaka till ett riktigt andningsmönster.

Den här appen ingår i en serie appar med avslappning och mental träning gjorda och inspelade av Eva Johansson som brukar få feedback på att ha en av Sveriges skönaste avslappningsröster.

Mindfulskolan
Blir du sugen på att lära dig mer om avslappning och mindfulness då rekommenderar jag Mindfulskolan. En webbutbildning som du gör där du är på tider som passar dig. Och den ger resultat!
www.utbildning-co.se/mindfulskolan.

Disclaimer:
AppAdvice does not own this application and only provides images and links contained in the iTunes Search API, to help our users find the best apps to download. If you are the developer of this app and would like your information removed, please send a request to [email protected] and your information will be removed.