You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
ANWB Eropuit

De ANWB Eropuit app is een handige gids om eropuit te gaan in Nederland

De ANWB Eropuit app is een handige gids om eropuit te gaan in Nederland

ANWB Eropuit

by ANWB
ANWB Eropuit
ANWB Eropuit
ANWB Eropuit

What is it about?

De ANWB Eropuit app is een handige gids om eropuit te gaan in Nederland. Van fietsroutes tot uitjes, je vindt hier volop inspiratie en informatie.

ANWB Eropuit

App Details

Version
4.0.0
Rating
(8)
Size
55Mb
Genre
Reizen Navigatie
Last updated
March 22, 2021
Release date
July 6, 2013
More info

ANWB Eropuit is FREE but there are more add-ons

  • $4.99

    ANWB Fietsen jaar abonnement

  • $1.99

    ANWB Fietsen week abonnement

  • $2.99

    ANWB Fietsen maand abonnement

App Screenshots

ANWB Eropuit screenshot-0
ANWB Eropuit screenshot-1
ANWB Eropuit screenshot-2
ANWB Eropuit screenshot-3
ANWB Eropuit screenshot-4
ANWB Eropuit screenshot-5
ANWB Eropuit screenshot-6
ANWB Eropuit screenshot-7

App Store Description

De ANWB Eropuit app is een handige gids om eropuit te gaan in Nederland. Van fietsroutes tot uitjes, je vindt hier volop inspiratie en informatie.

Corona virus
Wij volgen de maatregelen en adviezen van het RIVM en de Rijksoverheid. Ga je eropuit, houd deze adviezen dan in de gaten.

Fiets bijvoorbeeld één van de meer dan 200 kant-en-klare fietsroutes in Nederland of maak eenvoudig je eigen route. Onderweg krijg je tips voor leuke adresjes om te pauzeren. Bovendien biedt de app exclusieve ledenvoordelen voor dagjes uit, theaterproducties, stedentrips, fiets- en wandelaccessoires en meer. Inclusief handige mogelijkheid om schade of diefstal te melden voor leden met de ANWB Blijven Fietsen Verzekering.

• Kies één van de meer dan 200 kant-en-klare fietsroutes in Nederland. Navigeer via de app naar het beginpunt en fiets de route. In de app zie je precies waar je bent.

• Exclusief ledenvoordeel. Je vindt ledenvoordelen voor dagjes uit, theaterproducties, stedentrips, fiets- en wandelaccessoires en meer.

• Maak zelf een fietsroute in de knooppuntenplanner. Als ANWB-lid kun je de route bewaren in jouw Mijn ANWB-account voor een volgende keer.

• Onderweg pauzeren? Op basis van je locatie vind je tips voor leuke adresjes en ledenvoordelen bij ANWB Gastvrijpunten in de omgeving.

• Log in met je persoonlijke Mijn ANWB-account en je hebt je digitale ANWB-ledenpas altijd bij de hand. Zo hoef je geen los pasje mee te nemen en heb je snel toegang tot je gegevens.

• Band lek, accu leeg? Meld eenvoudig en snel pech: de app geeft je exacte locatie door aan de Wegenwacht, zodat die snel ter plaatse kan zijn, ook als er even geen straatnaambordje in de buurt staat (alleen voor leden met Wegenwacht Fiets Service).

• Blijven Fietsen verzekering. Meld diefstal van je fiets eenvoudig via de app en zet met één druk op de knop het opsporingsteam aan het werk (alleen voor leden met een ANWB Blijven Fietsen Fietsverzekering).


Over ANWB
ANWB is er voor jou, onderweg en op je bestemming. Met persoonlijke hulp, advies en informatie, ledenvoordeel en belangenbehartiging. Dat zie je ook terug in onze apps! Probeer ook eens een van de andere ANWB apps.

ANWB apps in het verkeer
Laat je niet afleiden in het verkeer door je smartphone. Bedien deze app dus niet terwijl je fietst, maar stap even af op een veilige plek.

Zelf fietsroutes maken in de app
Vanaf nu is het ook mogelijk om via knooppunten zelf een fietsroute te maken in de app. Dat gaat heel simpel. Als je de ANWB Eropuit app opent, zie je onder in het scherm ‘Maak je eigen route’. Je krijgt dan alle knooppunten te zien rondom de plek waar je op dat moment bent. Als je klaar bent, kun je de fietsroute opslaan en direct gaan fietsen.

Disclaimer:
AppAdvice does not own this application and only provides images and links contained in the iTunes Search API, to help our users find the best apps to download. If you are the developer of this app and would like your information removed, please send a request to [email protected] and your information will be removed.