You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
ArtZuid

De officiële ARTZUID app voor gebruik tijdens de Amsterdam Sculptuur Biënnale ARTZUID

De officiële ARTZUID app voor gebruik tijdens de Amsterdam Sculptuur Biënnale ARTZUID

ArtZuid

by ARTZUID
ArtZuid
ArtZuid
ArtZuid

What is it about?

De officiële ARTZUID app voor gebruik tijdens de Amsterdam Sculptuur Biënnale ARTZUID.

ArtZuid

App Details

Version
1.0.3
Rating
(1)
Size
49Mb
Genre
Travel Lifestyle
Last updated
August 24, 2021
Release date
June 30, 2021
More info

App Store Description

De officiële ARTZUID app voor gebruik tijdens de Amsterdam Sculptuur Biënnale ARTZUID.De zevende editie van ARTZUID vind plaats van 1 juli – 17 oktober 2021.Bewandel de beeldenroute van de Amsterdam Sculptuur Biënnale ARTZUID met deze audiotour app. Luister naar de informatie over de bijna 80 beeldhouwwerken van tenminste 50 kunstenaars die tentoongesteld worden en vind alle hun locaties in een oogwenk.Met de app kun je:

De ruim 5 km lange beeldenroute lopen aan de hand van de interactieve routekaart

Een audiotour langs de beelden in Amsterdam Zuid volgen

Informatie vinden over de deelnemende kunstwerken en kunstenaars

Gemakkelijk kwaliteit foto's van de kunstwerken delen op social media

Aankomende activiteiten bekijken in de agendaHoe te gebruiken:

Op de homepagina staan alle beeldenlocaties genummerd weergegeven op de interactieve routekaart. Klik op een nummer om informatie over het beeld te krijgen en de audiotour te volgen. Op de lijstweergave is een overzicht van alle beelden die deze editie worden tentoongesteld te zien. Vanuit deze lijstweergave kun je ook op de informatie pagina van het beeld komen door er op te klikken. Op de informatiepagina vind je de kunstenaar, de titel van het kunstwerk en het jaar wanneer deze gemaakt is. Ook kun je op deze informatiepagina jouw favoriete kunstwerk gemakkelijk delen met anderen door op de sociale media knoppen te klikken. In de agenda weergave zullen alle aankomende activiteiten aangekondigd worden, je kunt je hier direct voor opgeven.Internet & locatie:

Om de app te downloaden en de route te kunnen volgen moet je een internet verbinding hebben en dient de locatie op je telefoon aan te staan om je huidige positie op de kaart te kunnen bepalen.

Disclaimer:
AppAdvice does not own this application and only provides images and links contained in the iTunes Search API, to help our users find the best apps to download. If you are the developer of this app and would like your information removed, please send a request to takedown@appadvice.com and your information will be removed.