You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
AutoLift Sofer - Tractare auto

AutoLift Șofer este singura aplicație de asistență și tractare auto prin care poți prelua comenzi direct de la clienții care au nevoie de astfel de servicii

AutoLift Șofer este singura aplicație de asistență și tractare auto prin care poți prelua comenzi direct de la clienții care au nevoie de astfel de servicii

AutoLift Sofer - Tractare auto

by SoftBit Technologies Inc
AutoLift Sofer - Tractare auto
AutoLift Sofer - Tractare auto
AutoLift Sofer - Tractare auto

What is it about?

AutoLift Șofer este singura aplicație de asistență și tractare auto prin care poți prelua comenzi direct de la clienții care au nevoie de astfel de servicii.

AutoLift Sofer - Tractare auto

App Details

Version
1.2.4
Rating
NA
Size
102Mb
Genre
Utilities Productivity
Last updated
July 15, 2021
Release date
April 30, 2020
More info

App Screenshots

AutoLift Sofer - Tractare auto screenshot-0
AutoLift Sofer - Tractare auto screenshot-1
AutoLift Sofer - Tractare auto screenshot-2
AutoLift Sofer - Tractare auto screenshot-3
AutoLift Sofer - Tractare auto screenshot-4
AutoLift Sofer - Tractare auto screenshot-5
AutoLift Sofer - Tractare auto screenshot-6
AutoLift Sofer - Tractare auto screenshot-7
AutoLift Sofer - Tractare auto screenshot-8
AutoLift Sofer - Tractare auto screenshot-9

App Store Description

AutoLift Șofer este singura aplicație de asistență și tractare auto prin care poți prelua comenzi direct de la clienții care au nevoie de astfel de servicii.

Lucrezi oricând dorești, cu prețurile tale și zero costuri către AutoLift.

Zero costuri pentru tine înseamnă că AutoLift nu percepe niciun comision / taxă sau abonament de la șoferi sau flote de asistență rutieră, comisionul nostru fiind adăugat la cursa automat și suportat în întregime de clientul final.

Acceptă comenzi cash sau cu card bancar, prin care clientul plătește cu cardul direct în aplicație, banii pentru transport fiind transferați în aceeași zi către contul tău bancar, fără niciun comision. În cazul comenzilor cash, șoferul este responsabil de încasarea banilor, inclusiv a comisionului către AutoLift, pe care îl poate transfera către noi în următoarele 3 zile lucrătoare.

Înscrie-te în aplicația AutoLift Șofer pentru a putea fi verificat și a-ți crește veniturile considerabil. Procesul de înscriere este ușor, direct din aplicație. Pentru a începe să preiei comenzi este necesar să furnizezi câteva date direct pe site-ul nostru: AutoLift.ro la secțiunea șoferi parteneri. Lucram cu companii, PFA-uri sau șoferi independenți.

Pașii unei comenzi sunt:
1. Primești o notificare despre o nouă comandă disponibilă cu:
- adresa de preluare și destinație
- data și ora preluării
- estimatul de cost (include drumul tău dus-întors + comisionul AutoLift)
- tip vehicul (autoturism, SUV, autoutilitară)
- problemele: roți blocate, cutie de viteze defecta etc.

2. Acceptă comandă:
Acceptă comanda în funcție de programul tău. Odată acceptată, poți vorbi prin mesaje chat sau prin telefon direct cu clientul. Prețul transportului este actualizat în funcție de orașul din care pleci spre client.

3. Pleci spre client apăsând pe "Pleacă acum" și ești comutat într-un ecran în care vezi detaliile de preluare; poți folosi aplicația ta de navigație cu adresa precompletată deja.

4. Când se încarcă vehiculul este necesară realizarea a 4 poze ale vehiculului, din fiecare latura. Există astfel o dovadă dacă apar pretenții cu privire la diverse zgârieturi / daune.

5. GPS-ul aplicației urmărește traseul parcurs și contorizează kilometri de la plecarea spre client până la preluare și transportul efectiv la destinație. Prețul cursei este actualizat cu aceste date.

6. La descărcare, aplicația arată un subtotal pe care șoferul trebuie să îl încaseze, fie cash, fie cu cardul, care include comisionul AutoLift. În acest pas se pot adăuga costuri extra pentru diverse probleme pe care aplicația nu le-a contorizat: staționări, alte costuri de taxe de pod / drum, cu totalul actualizat instantaneu.

7. Șoferul încasează banii (dacă este comandă cash) sau confirmă că s-a făcut transportul pentru curse cu card bancar pentru care își va primi banii maxim a doua zi, direct în cont (minus comisionul AutoLift - luat direct de la client).

În meniul aplicației șoferul poate vedea cursele făcute, comenzile disponibile pentru acceptare sau cele acceptate deja, sold de încasări, recenzii de la clienți, distanțe parcurse etc.

Ai o flotă de platforme?
AutoLift oferă gratuit un portal prin care managerii pot monitoriza șoferii în timp real, pot aloca comenzi și în care pot introduce inclusiv comenzi de la clienții proprii (nu vor fi comisionate de AutoLift).

Ai un service auto sau firmă de asigurare?
Oferim comision din fiecare cursă trimisă către AutoLift printr-un portal website dedicat.

AutoLift Șofer este singura aplicație dedicată șoferilor de tractare din Romania cu funcționalități dezvoltate special pentru aceștia și lansata de o echipă cu experiență de 9 ani în aplicații taxi, ride-share, transport marfă, cu milioane de download-uri și peste 200 milioane de comenzi plasate prin platforma software.

Înscrie-te acum pentru a-ți crește veniturile și pentru a prelua comenzi într-un mod ușor, modern, cu facilități de plată extinse și o satisfacție mai mare a clienților.

Disclaimer:
AppAdvice does not own this application and only provides images and links contained in the iTunes Search API, to help our users find the best apps to download. If you are the developer of this app and would like your information removed, please send a request to [email protected] and your information will be removed.