You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
Barion

Barion - A legokosabb fizetés

Barion - A legokosabb fizetés

Barion

by Barion Payment Inc
Barion
Barion
Barion

What is it about?

Barion - A legokosabb fizetés

Barion

App Details

Version
3.5.1
Rating
NA
Size
24Mb
Genre
Finance Lifestyle
Last updated
November 28, 2018
Release date
July 21, 2014
More info

App Screenshots

Barion screenshot-0
Barion screenshot-1
Barion screenshot-2
Barion screenshot-3
Barion screenshot-4
Barion screenshot-5

App Store Description

Barion - A legokosabb fizetés

A Barion egy a Magyar Nemzeti Bank által engedélyezett, forradalmian új e-pénz rendszer, mellyel bankkártya és bankszámla nélkül is tudsz webes és fizikai elfogadóhelyeken ingyenesen fizetni, illetve bárkinek pénzt küldeni. A Barion a Forint új ruhája. Magánszemélyeknek ingyenes, boltoknak pedig sokkal olcsóbb, mint a bankkártya!

FIZESS MOBILLAL AZ ELFOGADÓHELYEKEN!
Mostantól nyugodtan otthon hagyhatod a tárcád, elég, ha a telefonod nálad van! Használd az alkalmazást, és fizess az étteremben, kávézóban, szórakozóhelyen vagy egyéb üzletben Barionnal. Az elfogadóhelyek száma folyamatosan bővül.

FIZESS A WEBEN!
Fizess online áruházakban is Barionnal, ehhez még a telefonodat sem kell elővenned, elég az e-mail címed és a jelszavad. Adakozz egy kattintással, vagy gyűjts adományokat az adakozó gombbal.

FIZESS VAGY KÜLDJ PÉNZT A KÖZELEDBEN LÉVŐKNEK!
Az újabb telefonokkal már elég, ha a közelben vagy, ugyanis a Bluetooth 4.0-át támogató készülékeken megjelennek a közeli Barion elfogadók, így elég kiválasztani őket, és már küldheted is nekik a pénzt! Keresd a boltokban a Barion ID emblémát.

"B" terv: FIZESS VAGY KÜLDJ PÉNZT QR-KÓDDAL!
Ha nincs Bluetooth 4.0 a telefonodon, akkor se aggódj, irányítsd a kamerád az elfogadóhelyeken elhelyezett vagy az ismerősöd telefonján megjelenő QR-kódra. A Barion app rögtön beolvassa és kitölti a szükséges adatokat. Írd be az összeget, és már ott is van a pénz a fogadó félnél – ennyire egyszerű!

KÜLDJ PÉNZT BÁRKINEK!
Ahhoz, hogy pénzt küldj, már nem kell bankszámlaszám - elég, ha a fogadó fél e-mail címét ismered. A küldött pénzt akkor is megkapja, ha még nincs Barion tárcája. Ehhez csupán egy néhány másodperces regisztrációra van szüksége, és máris jóváírjuk számára az összeget a Barion tárcájában.

PARKOLJ!
Parkolj Barionnal az ország bármely parkolási zónájában! A “Parkolás” menüpontra kattintva megadhatod az autód rendszámát, a jármű típusát és az országot ahová tartozik. Miután a Barion megjegyezte a rendszámod, csupán a parkolási zóna kódját kell megadnod és már parkolhatsz is! Sőt, ha engedélyezed a helymeghatározást, a Barion automatikusan javaslatot tesz a zónakódra. A Barion a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. szerződött partnere.

KÖSD ÖSSZE A FACEBOOKKAL!
Engedélyezd, hogy összekapcsoljuk Barion tárcádat a Facebook fiókoddal, és küldj pénzt ismerőseidnek a Facebookon keresztül, pusztán a nevük beírásával!

HÍVD MEG A BARÁTAID!
A meghívás menüponttal könnyedén meghívhatod ismerőseidet, hogy ők is a legokosabban fizethessenek!

TARTSD KÉZBEN A TÁRCÁD!
Tekintsd meg bárhol, bármikor egyenleged és a korábbi tranzakcióidat.

TÖLTSD FEL A BARION TÁRCÁD!
Barion tárcád feltöltheted bankkártyával, átutalással és készpénzzel is!

Figyelmeztetés: A GPS folyamatos használata háttérben jelentősen gyorsíthatja az akkumulátor lemerülését.

---------------------------------------------------------
The smartest way to pay

SEND AND RECEIVE MONEY
Barion is a revolutionary payment network complying with the legislation of the Central Bank of Hungary. In this network you can pay on the web, in shops, send money to anyone for free without a bank account or a bank card.

PROXIMITY PAYMENTS
Make proximity payments with Barion by making use of Apple's iBeacon technology! Launch the app, learn immediately who is in your vicinity and make transactions with them by simply tapping on their avatar!

PARKING
Pay for public parking anywhere in Hungary from right within the app! Tap on the 'P' button, log your license plate and vehicle type and park away! Enable location services to make the parking experience even more convenient, Barion will now make a suggestion for the zone code.

Continued use of GPS running in the background can dramatically decrease battery life.

Disclaimer:
AppAdvice does not own this application and only provides images and links contained in the iTunes Search API, to help our users find the best apps to download. If you are the developer of this app and would like your information removed, please send a request to [email protected] and your information will be removed.