You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
BEB

Beweeg en Eet Bewust, in het kort 'BEB'

Beweeg en Eet Bewust, in het kort 'BEB'

BEB

by Leon ter Linden Concepts - JDI strategics
BEB
BEB
BEB

What is it about?

Beweeg en Eet Bewust, in het kort 'BEB'.

BEB

App Details

Version
1.4
Rating
NA
Size
100Mb
Genre
Gezondheid en fitness Geneeskunde
Last updated
November 22, 2017
Release date
October 8, 2015
More info

App Screenshots

BEB screenshot-0
BEB screenshot-1
BEB screenshot-2
BEB screenshot-3

App Store Description

Beweeg en Eet Bewust, in het kort 'BEB'.
Kinderen van het voortgezet onderwijs beschikken tegenwoordig vaak over een smartphone. Om daar bij aan te sluiten, is er een app ontwikkeld ter aanvulling op het behandelprogramma. De zogenoemde BEB-app (Beweeg en Eet Bewust) vervangt het papieren dagboekje waarin ze bijhouden wat ze eten en drinken en wat ze doen aan beweging. Tevens kunnen ze via deze app informatie opzoeken over een gezonde leefstijl.

Er zit ook een wedstrijdelement in, waarbij deelnemers elkaar kunnen uitdagen en punten krijgen voor het juiste gebruik van de app. Op deze manier worden de kinderen gestimuleerd om nog bewuster deel te nemen aan het programma. Via de app staat het Obesitas Centrum met elke gebruiker in contact en kan direct feedback worden gegeven op hun input.

Disclaimer:
AppAdvice does not own this application and only provides images and links contained in the iTunes Search API, to help our users find the best apps to download. If you are the developer of this app and would like your information removed, please send a request to [email protected] and your information will be removed.