You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
Blue-Dent

Megelőzésben 1

Megelőzésben 1

Blue-Dent

by Flexi Medical Hungary Kft.
Blue-Dent
Blue-Dent
Blue-Dent

What is it about?

Megelőzésben 1.

Blue-Dent

App Details

Version
1.3
Rating
NA
Size
8Mb
Genre
Medical Health & Fitness
Last updated
December 15, 2018
Release date
October 7, 2016
More info

App Screenshots

Blue-Dent screenshot-0
Blue-Dent screenshot-1
Blue-Dent screenshot-2
Blue-Dent screenshot-3

App Store Description

Megelőzésben 1.

A Blue-Dent Preventív Fogászat az ország első, a fogászat megelőzési tevékenységére épülő, preventív fogorvosi rendelője. Mobil eszközre fejlesztett páciens alkalmazásunk megkönnyíti az orvos-páciens kommunikációt, az adatkezelést és az előjegyzési időpontok követését mindkét fél számára. Soha nem volt még ilyen egyszerű az anamnézis kitöltése, a digitális röntgenképek és a leletek továbbítása rendelőnk felé. Nincs több elfelejtett időpont vagy elhagyott lelet. Kommunikációnk ugyanolyan egyszerűvé és követhetővé válik, mint az ismerősökkel történő kapcsolattartás a közösségi alkalmazásokon.

Fogászati lézerrel teljessé tett kezeléseinket személyre szabottan tervezzük az Ön arc-, mosoly-, fog- és fogíny esztétikájának együttes figyelembevételével. Az egész országban egyedülálló VIP Programunkkal fájdalommentes kezeléseink árának akár 10%-át VIP pontként jóváírjuk az Ön Családi VIP Pontgyűjtő plasztikkártyáján.

Az eddig kizárólag csak Budapesten igénybe vehető legmodernebb sines Express, esztétikus ICE és a láthatatlan Incognito fogszabályozó rendszereket elsőként hoztuk el Komárom-Esztergom megyébe. Professzionális fogszabályozási eljárásainkat ugyan úgy mint minden más fogászati kezelésünket, a helyi alacsony rezsiköltségeknek és kiváló szervezésünknek köszönhetően lényegesen kedvezőbb áron kínáljuk a pesti árakhoz képest.

A legújabb kutatások kimutatták, hogy az íny alá érő fogkövön olyan baktériumok telepednek meg és szaporodnak, melyek fogínysorvadáshoz és a fogak elvesztéséhez vezethetnek. Ráadásul ezek a baktériumok olyan toxikus anyagokat választanak ki, melyek a véráramba kerülve agyi- és szívinfarktust, terhes nőknél koraszülést, férfiaknál pedig potenciazavarokat okozhatnak. Ezért preventív fogászati tevékenységünk Élethosszig Ép Fogak programja a fogak épségének megőrzésén túl az egész test egészségére és közvetve a hosszabb várható élettartamra is jótékony hatással van.

Tudjuk, hogy a Páciensek, legszívesebben nem lennének páciensek. Ezért a Blue-Dent Preventív Fogászat rendelőjében az Ön fogai a legjobb kezekben vannak. Minden fog megmentéséért olyan elszánt szenvedéllyel küzdünk, mintha a sajátunk lenne. Nagy hangsúlyt fektetünk Pácienseink állapotának követésére. Kezeléseink befejeztével ingyenes fogászati kontrollt biztosítunk félévente. Élethosszig Ép Fogak prevenciós programunk keretében a féléves kontrollvizsgálatokon rendszeresen megjelenő Pácienseinknek dupla VIP Pontot írunk jóvá a kezelések után.

2014-ben rendelőnk első helyezést ért el a MOK által kiírt Iskolafogászati Prevenciós Pályázaton. A pályázat alapját képező prevenciós tevékenységünket folyamatosan fejlesztjük. No.1. Prevenciós Programunkban felnőttek és gyermekek számára egyaránt elérhetővé tesszük az otthoni tökéletes fogápolás elsajátítását.

A Blue-Dent Preventív Fogászat minden alkalmazottjának és tulajdonosának szívügye a fogászati prevenció. Meggyőződésünk, hogy a fogak egészsége egy életen át megőrizhető. A mai technológiai fejlettség mellett figyelemmel és öngondoskodással elkerülhető, hogy akár csak egyetlen fogunkat is elveszítsük, ezzel együtt pedig egészségesebb, boldogabb élet, közvetve pedig hosszabb várható élettartam biztosítható.

A hazai lakosság szokásainak és életkörülményeinek alapos tanulmányozása után megalkottuk a Magyarországon egyedülálló, öngondoskodásra épülő VIP rendszerünket. A Blue-Dent Preventív Fogászatnál Ön a kezelések árának akár 10%-át visszakaphatja Blue-Dent Családi VIP Pontgyűjtő plasztikkártyáján. Ha egy életen át szeretné megőrizni fogai épségét a Megelőzésben 1. alkalmazásunkkal könnyedén beléphet egy professzionális csapat exkluzív fogvédő programjába.

A Blue-Dent Preventív Fogászat elérhetőségei

Cím: Nyergesújfalu, Váci Mihály utca 9.
GPS: 47.758138, 18.547247
Telefon: +3630/855-1458
E-mail: [email protected]
Web: www.blue-dent.hu
Facebook: www.facebook.com/bluedent

Disclaimer:
AppAdvice does not own this application and only provides images and links contained in the iTunes Search API, to help our users find the best apps to download. If you are the developer of this app and would like your information removed, please send a request to t[email protected] and your information will be removed.