You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
Breakzy

Met Breakzy begint je vakantie al onderweg

Met Breakzy begint je vakantie al onderweg

Breakzy

by workstreet
Breakzy
Breakzy
Breakzy

What is it about?

Met Breakzy begint je vakantie al onderweg!

Breakzy

App Details

Version
1.2.24
Rating
NA
Size
39Mb
Genre
Travel Navigation
Last updated
January 29, 2020
Release date
April 26, 2017
More info

App Screenshots

Breakzy screenshot-0
Breakzy screenshot-1
Breakzy screenshot-2
Breakzy screenshot-3
Breakzy screenshot-4

App Store Description

Met Breakzy begint je vakantie al onderweg!

Breakzy is gemaakt door reizigers, voor reizigers. Ga je met de auto op vakantie? Laat de vakantie dan al onderweg beginnen. Rustplaatsen zonder faciliteiten en drukke tankstations met vieze toiletten dragen niet echt bij aan het vakantiegevoel. Zonde, want mooie plekken om onderweg te stoppen zijn er wel. Met Breakzy zie je vooraf en tijdens je reis waar deze zich bevinden. Je ziet in de app niet alleen de locatie, maar ook een foto, de aanwezige faciliteiten, hoe ver het rijden is en door de mogelijkheid om een review achter te laten kun je zien hoe andere reizigers de stopplek hebben ervaren.

Zie je altijd op tegen de lange autorit? Maak van die tegenzin verleden tijd, door alleen maar te stoppen op plekken die je leuk vindt. Ruil de rustplekken in voor een park waar je kunt picknicken of een meer waar je in kunt zwemmen. Liever geen eigen broodjes mee? Stop bij een écht restaurant. Even de benen strekken? In de app vind je talloze parken, musea, dorpjes en pretparken onder de categorieën: relax, amusement en cultuur. Kijk welke van de, door Breakzy met zorg gekozen, stopplekken bij jou passen door gebruik te maken van de filter. Je kunt filteren op een type stopplek, maar ook op de aanwezige faciliteiten. Zo weet je nog voor je afslaat, wat je kunt verwachten.

Fijne reis!

Disclaimer:
AppAdvice does not own this application and only provides images and links contained in the iTunes Search API, to help our users find the best apps to download. If you are the developer of this app and would like your information removed, please send a request to [email protected] and your information will be removed.