You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
Casa Pariurilor

Aplicația Casa Pariurilor 

Aplicația Casa Pariurilor 

Casa Pariurilor

by Fortuna
Casa Pariurilor
Casa Pariurilor
Casa Pariurilor

What is it about?

Aplicația Casa Pariurilor 

Casa Pariurilor

App Details

Version
66.4
Rating
(907)
Size
103Mb
Genre
Sports
Last updated
September 5, 2024
Release date
April 21, 2015
More info

App Screenshots

Casa Pariurilor screenshot-0
Casa Pariurilor screenshot-1
Casa Pariurilor screenshot-2
Casa Pariurilor screenshot-3
Casa Pariurilor screenshot-4
Casa Pariurilor screenshot-5

App Store Description

Aplicația Casa Pariurilor 

Deschizi Casa și intri-n meci simplu și eficient cu pariuri live și viitoare în prima pagină. Dacă te răzgândești, poți să faci cash out 100% cu până la 10 minute înainte să înceapă meciul. Sau poți să profiți de câștigul intermediar din timpul jocului.

Cele mai pariate meciuri din orice sport sunt în primul ecran al aplicației. Selectezi pronosticurile 1X2 imediat, biletele live și cele viitoare sunt acum în secțiuni separate și poți să alegi promoții zilnice precum cashback, cote mărite, pariuri fără risc, turnee maraton și puncte de loialitate pe care le convertești în bani reali. 

În noua aplicație Casa vezi LIVE cele mai importante meciuri, iar cu funcția Playmaker poți să pui până la 10 pariuri dintr-un singur meci, pe un singur bilet. În plus, pentru că online-ul și offline-ul fac echipă bună împreună, îți poți pregăti și bilete pentru a fi plasate în una din cele peste 700 agenții Casa Pariurilor.

Cele mai mari emoții rămân în secțiunea LIVE, unde găsești cea mai bogată ofertă din toate sporturile, din toată lumea. Ai statistici la secundă care te ajută să iei deciziile corecte. Și dacă ai dubii, poți să intri pe chat și să vezi ce pariază alți jucători și să vezi cum arată biletele lor câștigătoare.

Funcții rapide
- Conectare cu amprentă
- Pariu rapid
- Pregătire bilete pentru plasare pariuri în agenții
- Verificare bilete plasate în agenție
 
Categorii
- Sporturi (toate!)
- Pariuri speciale (politice, sociale, entertainment)
- E-sports

Succes! Pentru orice nelămurire ai tu, noi avem un buton de chat în aplicație pe care îl apeși ca să intri pe loc în contact cu serviciul nostru de relații cu clienții. De asemenea, poți să ne dai și mail la suport@casapariurilor.ro, să ne scrii pe Facebook sau să ne auzim la 031.9884

#casafiebine

Disclaimer:
AppAdvice does not own this application and only provides images and links contained in the iTunes Search API, to help our users find the best apps to download. If you are the developer of this app and would like your information removed, please send a request to takedown@appadvice.com and your information will be removed.