You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
Click Német Tanulás

This application is made for Hungarian speakers, learning German

This application is made for Hungarian speakers, learning German

Click Német Tanulás

by Mobilport Kft
Click Német Tanulás
Click Német Tanulás
Click Német Tanulás

What is it about?

This application is made for Hungarian speakers, learning German. See the English summary at the end.

Click Német Tanulás

App Details

Version
2.1.4
Rating
NA
Size
69Mb
Genre
Education
Last updated
January 7, 2020
Release date
December 13, 2014
More info

Click Német Tanulás is FREE but there are more add-ons

  • $7.99

    1. fejezet (Click Német)

App Store Description

This application is made for Hungarian speakers, learning German. See the English summary at the end.

Hungarian/Magyar:

Tanultál már nyelvet, de nem elegendő a tudásod? Ha kitűnő munkalehetőségekről maradsz le a német nyelvtudás hiánya miatt, akkor itt az idő, hogy változtass ezen. Bizonyára te is tudod, hogy a nyelvtudás elengedhetetlen a jól fizető állásokhoz. De kinek van ideje és pénze nyelviskolába járni?
Ha keményen dolgozol vagy tanulsz, nagyon nehéz időt szakítani még egy-egy német nyelvlecke megtanulására is. Ráadásul a tanárok nem mindig tudják érthetően elmagyarázni a nyelvtant, így szenvedés lehet a német feladatok megoldása. Pedig mindannyian tisztában vagyunk vele, hogy az előrelépéshez muszáj legalább egy idegen nyelvet jól beszélni. Különösen az angol nélkülözhetetlen minden nagyobb vállalatnál, de egyre nő az igény a német nyelv, a spanyol vagy az orosz iránt is.

Neked sincs energiád leülni a nyelvtankönyv fölé esténként egy-egy fárasztó nap után?
Sokszor csupán könyökölsz a távolba bámulva, és egy szót sem jegyzel meg. Ennél hatékonyabb terv kell, mert különben csak az értékes idődet pazarlod.

Ha eddig csak szenvedés volt számodra a nyelvtanulás, a német alapok gyakorlása, akkor nem találkoztál még minden módszerrel.

A leghatékonyabb tanulási metódus, ha megjegyzel valamit, gyakorlod, és a végén ellenőrzöd is magad.
Így biztosan nem felejted el, és nem memorizálod hibásan az új szavakat vagy nyelvtant.

Amennyiben nem fér bele a napodba egy óra angolozás, németezés, akkor kihasználhatod
a 10-15 perces szüneteket is.
Minden üres percet értékessé tehetsz ezzel a kreatív nyelvtanulási módszerrel!

Német tanulás otthon és útközben, kezdőknek és haladóknak is? Az úttörő Click 4 Skill nyelvoktató program ezt teszi lehetővé, hiszen egyszerűen okostelefonra töltheted, hogy bármikor kéznél legyen a tanulási segéded.

A nyelvtanulás mostantól annyira rugalmas, amennyire csak neked kell.
Ha akarod, 10 órát haladsz egy nap, ha épp nincs időd, 10 percre veszed elő a telefont, és csak egy nyelvleckét csinálsz meg. Akármennyi időt is töltesz vele, a Click 4 Skill alkalmazás azonnal visszajelzést ad arról, hol tartasz a tanulásban. Így mérhetővé válik a tudásod, kézzelfogható a fejlődés nap mint nap. Ez a pozitív megerősítés motivál a német nyelvtanulásban, kudarcélmények helyett azt látod, amit már sikerült elérned. Végre kipróbálhatod, mennyivel jobban teljesítesz, ha motivált és kreatív vagy.

Korábban nem szerettél nyelvet tanulni? Úgy érezted, hogy a német tanulás kezdőknek egy rémálom? Eszközünk az anyanyelv elsajátítása alapján készült, ezért eredményesebben működik, mint a hagyományos iskolai órákon alkalmazott tanítás. Ez a játékos program a szórakozás élményével teszi meglepően izgalmassá a nyelvtanulást. Nem kell tehetséges nyelvtanulónak lenned, a Click 4 Skill ismétlés-alapú módszerével mindenki kitűnő tanulóvá válhat. El tudod képzelni, hogy annyira rászoksz a tanulásra, mint egy játékra?

Alkalmazásunkkal kezdő szintről akár 7 hónap német tanulással elérheted a felsőfokú nyelvtudást, ha napi egy órát tanulsz. Mivel új ismereteidet folyamatosan teszteled, biztos lehetsz benne, hogy használni is tudod a játékos és kreatív nyelvtanulás során megszerzett nyelvtudást a tanulmányaid, a munkád során.

Ha egy nagy lépéssel közelebb akarsz kerülni az általad megálmodott jövőhöz, szívesen segítünk. Besétálhatsz magabiztosan az állásinterjúra, vagy vállalhatsz munkát külföldön – rajtad áll, mihez kezdesz a nyelvtudásoddal. A Click 4 Skill bevezetésével azt tartottuk szem előtt, hogy minél kézzelfoghatóbb nyelvismeretet adjunk a kezedbe.

English/Angol:

Click4Skill - the mobile language teacher. The most efficient studying method, if you memorize something, you practice it and at the end you check yourself.

Disclaimer:
AppAdvice does not own this application and only provides images and links contained in the iTunes Search API, to help our users find the best apps to download. If you are the developer of this app and would like your information removed, please send a request to takedown@appadvice.com and your information will be removed.