You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
ТЕА Модерна

iOS-апликација за порталот Теа Модерна, Ви овозможува брз пристап до информациите од Вашиот Lifestyle магазин

iOS-апликација за порталот Теа Модерна, Ви овозможува брз пристап до информациите од Вашиот Lifestyle магазин

ТЕА Модерна

by Nextsense D.O.O.
ТЕА Модерна
ТЕА Модерна
ТЕА Модерна

What is it about?

iOS-апликација за порталот Теа Модерна, Ви овозможува брз пристап до информациите од Вашиот Lifestyle магазин

ТЕА Модерна

App Details

Version
1.0
Rating
NA
Size
25Mb
Genre
News
Last updated
January 18, 2017
Release date
January 18, 2017
More info

App Store Description

iOS-апликација за порталот Теа Модерна, Ви овозможува брз пристап до информациите од Вашиот Lifestyle магазин
Можности:
- Едноставно и прегледно читање вести
- Движење помеѓу категориите, вестите се сведува на едноставно повлекување на прстот по екранот (swipe):
- Со повлекување на прстот од левата кон десната страна и обратно се менуваат категориите
- Иконче „<“ за брзо враќање на почетокот од апликацијата
- Приспособлив изглед – уживајте во уште подобро искуство на вашиот таблет
- Огромна брзина на вчитување и мала потрошувачка на ресурси.

За сите пофалби, прашања, сугестии, забелешки и помош, обратете ни се на: [email protected]

Tea.mk – Ваш online LifeStyle магазин.
Најнови информации од нашата Сцена, совети за Вашиот Дом и Здравје, најнови вести од областа на Модата, Културата и Забавата.

Disclaimer:
AppAdvice does not own this application and only provides images and links contained in the iTunes Search API, to help our users find the best apps to download. If you are the developer of this app and would like your information removed, please send a request to [email protected] and your information will be removed.