You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
De Slimste Mens

Dit is de app bij de Nederlandse versie van het televisieprogramma De Slimste Mens

Dit is de app bij de Nederlandse versie van het televisieprogramma De Slimste Mens

De Slimste Mens

by KRO-NCRV
De Slimste Mens
De Slimste Mens
De Slimste Mens

What is it about?

Dit is de app bij de Nederlandse versie van het televisieprogramma De Slimste Mens. In deze kennisquiz met een knipoog wordt gezocht naar de slimste mens ter wereld.De Slimste Mens

App Details

Version
4.0.6
Rating
(3189)
Size
70Mb
Genre
Amusement Educatief Trivia
Last updated
October 9, 2017
Release date
July 23, 2012
More info

App Screenshots

De Slimste Mens screenshot-0
De Slimste Mens screenshot-1
De Slimste Mens screenshot-2
De Slimste Mens screenshot-3
De Slimste Mens screenshot-4

App Store Description

Dit is de app bij de Nederlandse versie van het televisieprogramma De Slimste Mens. In deze kennisquiz met een knipoog wordt gezocht naar de slimste mens ter wereld.Nieuw: de singleplayer!Naast een potje tegen je vrienden, kun je deze leuke quiz nu ook alleen spelen. Beantwoord negen open vragen zo snel mogelijk en haal de hoogste score. Bij vraag 3, 6 en 9 is het erop of eronder. Bij een goed antwoord scoor je veel bonuspunten, maar bij een fout antwoord of passen is het spel voorbij en eindig je met 0 punten. Ben je wel tot en met vraag 9 gekomen en haal je een hoge score? Dan verover je een plek in de highscorelijst! De speler met de hoogste score van de maand (of tijdens het tv-seizoen, van de week) maakt kans op de enige echte De Slimste mens-mok.Daarnaast kun je ook nog steeds een potje tegen je eigen vrienden of een willekeurige slimmerik spelen. De app is vernieuwd met 500 nieuwe vragen! Laat je vrienden zien wat jij allemaal weet in de volgende rondes:

- 3-6-9 Ronde 

- Open Deur Ronde 

- Puzzel Ronde 

- Ingelijst Ronde 

- Finale Hou jij je staande in de 3-6-9 Ronde met negen klassieke quizvragen? Weet je in de Open Deur Ronde zoveel mogelijk kenmerken bij een bekend begrip, gebeurtenis of persoon te vinden? Vind jij het verband tussen de verschillende begrippen in de Puzzel Ronde? En weet jij meer antwoorden op dezelfde vraag in de Lijstjes Ronde? Dan speel je waarschijnlijk één voor één je vrienden weg in het finalespel van deze app. Daag je vrienden of een willekeurige speler uit, verzamel zoveel mogelijk seconden en speel je tegenspeler weg door ervoor te zorgen dat zijn seconden als eerste op zijn! Maar let op: je kunt niet alleen seconden verdienen, maar er ook een hoop verliezen. Weet je iets minder dan je vriend? Met een paar slimme zetten kun je alsnog winnen. Wat is jouw tactiek? Door de app te downloaden ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden (http://www.kro-ncrv.nl/deslimstemens/370-11058-de-slimste-mens-app/370-11061-algemene-voorwaarden) van de NCRV.