You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
De Slimste Mens

Dit is de app bij de Nederlandse versie van het televisieprogramma De Slimste Mens

Dit is de app bij de Nederlandse versie van het televisieprogramma De Slimste Mens

De Slimste Mens

by KRO-NCRV
De Slimste Mens
De Slimste Mens
De Slimste Mens
FREE in the App Store

What is it about?

Dit is de app bij de Nederlandse versie van het televisieprogramma De Slimste Mens. In deze kennisquiz met een knipoog wordt gezocht naar de slimste mens ter wereld.
De Slimste Mens

App Details

Version
4.1.3.
Rating
(8710)
Size
71Mb
Genre
Amusement Trivia
Last updated
February 7, 2018
Release date
July 23, 2012
More info

App Screenshots

De Slimste Mens screenshot-0
De Slimste Mens screenshot-1
De Slimste Mens screenshot-2
De Slimste Mens screenshot-3
De Slimste Mens screenshot-4

App Store Description

Dit is de app bij de Nederlandse versie van het televisieprogramma De Slimste Mens. In deze kennisquiz met een knipoog wordt gezocht naar de slimste mens ter wereld.
Wil je graag de geluidsmeldingen uitzetten, maar wel de notificaties blijven ontvangen? Dit is niet in de app aan te passen, maar wel in de instellingen van je telefoon. Zoek bij instellingen naar De slimste mens app. Hier vind je onder meldingen een optie om het geluid uit te zetten.

Nieuw: Achievements!In De Slimste Mens app worden nu achievements bijgehouden. Ga tot het maximale en krijg een beloning voor de uitzonderlijke prestaties die je levert! Door het spel heen kan je onverwachts brons, zilver of goud behalen. Win je vaak achter elkaar een multiplayer spel? Speel je de 3-6-9 ronde foutloos? Of win je een spel met een groot tijdsverschil? Dit wordt nu voor je bijgehouden zodat jij kan zien of je een echte sterspeler bent.

Onaantastbaar: Win een aantal multiplayer spellen op een rij
3 maal 3 is 9: Speel de ‘3-6-9’ ronde foutloos
Fotofinish: Win een spel met een verschil van een bepaald aantal seconden.

Daarnaast is de app vernieuwd met meer dan 1100 nieuwe vragen!

Speel deze leuke quiz tegen je vrienden, onbekende slimmeriken of alleen. Beantwoord bij de singleplayer negen open vragen zo snel mogelijk en haal de hoogste score. Bij vraag 3, 6 en 9 is het erop of eronder. Bij een goed antwoord scoor je veel bonuspunten, maar bij een fout antwoord of passen is het spel voorbij en eindig je met 0 punten. Ben je wel tot en met vraag 9 gekomen en haal je een hoge score? Dan verover je een plek in de highscorelijst! De speler met de hoogste score van de maand (of tijdens het tv-seizoen, van de week) maakt kans op de enige echte De Slimste mens-mok.

Daarnaast kun je ook nog steeds een potje tegen je eigen vrienden of een willekeurige slimmerik spelen. Laat je vrienden zien wat jij allemaal weet in de volgende rondes:- 3-6-9 Ronde 

- Open Deur Ronde 

- Puzzel Ronde 

- Ingelijst Ronde 


- Finale Hou jij je staande in de 3-6-9 Ronde met negen klassieke quizvragen? Weet je in de Open Deur Ronde zoveel mogelijk kenmerken bij een bekend begrip, gebeurtenis of persoon te vinden? Vind jij het verband tussen de verschillende begrippen in de Puzzel Ronde? En weet jij meer antwoorden op dezelfde vraag in de Lijstjes Ronde? Dan speel je waarschijnlijk één voor één je vrienden weg in het finalespel van deze app. 

Daag je vrienden of een willekeurige speler uit, verzamel zoveel mogelijk seconden en speel je tegenspeler weg door ervoor te zorgen dat zijn seconden als eerste op zijn! Maar let op: je kunt niet alleen seconden verdienen, maar er ook een hoop verliezen. Weet je iets minder dan je vriend? Met een paar slimme zetten kun je alsnog winnen. Wat is jouw tactiek? 

Door de app te downloaden ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden (http://www.kro-ncrv.nl/deslimstemens/370-11058-de-slimste-mens-app/370-11061-algemene-voorwaarden) van de NCRV.

Heb je nog vragen/opmerkingen/suggesties, mail dan naar [email protected]

Disclaimer:
AppAdvice does not own this application and only provides images and links contained in the iTunes Search API, to help our users find the best apps to download. If you are the developer of this app and would like your information removed, please send a request to [email protected] and your information will be removed.