You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
DIGI Online HU

A DIGI ONLINE-NAL BÁRHOVÁ, BÁRMIKOR MAGÁVAL VIHETI KEDVENC TV CSATORNÁIT

A DIGI ONLINE-NAL BÁRHOVÁ, BÁRMIKOR MAGÁVAL VIHETI KEDVENC TV CSATORNÁIT

DIGI Online HU

by DIGI kft.
DIGI Online HU
DIGI Online HU
DIGI Online HU

What is it about?

A DIGI ONLINE-NAL BÁRHOVÁ, BÁRMIKOR MAGÁVAL VIHETI KEDVENC TV CSATORNÁIT

DIGI Online HU

App Details

Version
1.1.3
Rating
NA
Size
9Mb
Genre
Last updated
May 31, 2018
Release date
May 2, 2016
More info

App Screenshots

DIGI Online HU screenshot-0
DIGI Online HU screenshot-1
DIGI Online HU screenshot-2
DIGI Online HU screenshot-3
DIGI Online HU screenshot-4

App Store Description

A DIGI ONLINE-NAL BÁRHOVÁ, BÁRMIKOR MAGÁVAL VIHETI KEDVENC TV CSATORNÁIT

Mostantól a DIGI Online-nal minden DIGITV/DIGI/DIGI+ kábeles televíziós csomaggal és DIGI Net internetes szolgáltatással, vagy DIGI műholdas televíziós csomaggal és DIGI Net Mobil internet szolgáltatással egyaránt rendelkező előfizető külön díj fizetése nélkül számos televíziós csatornát nézhet táblagépén, vagy okostelefonján.

DIGI Online előnyei:
- a tévéadással egy időben követheti már 30 TV csatorna színvonalas műsorát
- sport, zene, szórakozás, ismeretterjesztő és természetfilmek, dokumentum- és gyerekműsorok az ismert népszerű tévécsatornákon
- bárhol az országban, magyar internethálózatot használva, úton vagy otthon
- bármikor a nap 24 órájában
- kiváló képminőség, akár HD-ban is
- igényre szabható képminőség beállítás: a legjobb HD képminőségtől az alacsony internetsebességgel is már elérhető LQ képminőségig
- az alkalmazás kizárólag DIGI televízió+internet előfizetők számára elérhető és külön díj fizetése nélkül használható
- online műsorújság és műsorajánlók segítik a programválasztást

Mi szükséges a DIGI Online szolgáltatáshoz?

- élő DIGITV/DIGI/DIGI+ kábeles televíziós csomag és DIGI Net internet, vagy DIGI műholdas televíziós csomag és DIGI Net mobil internet előfizetés
- ügyfélkapu regisztráció és külön az alkalmazás számára létrehozott jelszó.
- lejátszásra alkalmas készülékek (A DIGI Online alkalmazás legalább 8.0 iOS operációs rendszert futtató eszközökre táblagépre, okostelefonra tölthető le.)
- zavartalan szélessávú internet kapcsolat (vezetéken, wifi-n vagy mobilhálózaton keresztül)

Hogyan használhatja a DIGI Online szolgáltatást?

1.) Jelentkezzen be Ügyfélkapu fiókjába Amennyiben még nincs ügyfélkapu fiókja, vagy fiókjához nem rendelte még hozzá előfizetői szerződését, a DIGI ügyfélkapu oldalán könnyedén és gyorsan megteheti. A teljes regisztrációhoz szüksége lesz előfizetői szerződésének számára, valamint utolsó DIGI számlájának sorszámára.

2.) Hozza létre DIGI online jelszavait az Ügyfélkapu/Ügyintézés/DIGI Online/Új jelszó menüpontban. Amennyiben regisztrációja sikeres volt az Ügyfélkapu ellenőrzi, hogy rendelkezik-e tévé és internet előfizetéssel. Amennyiben ezen feltételek teljesülnek, a menüben megjelenik egy DIGI Online menüpont. Ebben a menüpontban tudja létrehozni a DIGI Online alkalmazás használatához szükséges jelszót. Egy ügyfélkapu-regisztrációval maximum 3 különböző DIGI Online jelszót tud létrehozni, egy jelszó egymást követően különböző eszközökre is átvihető, és a 3 jelszóval egyidejűleg 3 különböző eszközön nézhetőek a tévéműsorok.

3.) Töltse le mobil eszközére DIGI Online alkalmazásunkat a Apple Store-ból.

4.) Az alkalmazásba való bejelentkezéshez adja meg az ügyfélkapus felhasználónevét (fióknév vagy email cím) + az ügyfélkapun belül a DIGI Online-hoz létrehozható három jelszó egyikét.

5.) Mostantól pedig bármikor és bárhol online nézheti az elérhető digitális csatornáinkat! Az alkalmazás ismételt indításakor automatikusan csatlakozik a megadott felhasználónévvel és jelszóval. Kijelentkezés esetén természetesen ismételten be kell jelentkezni.

A DIGI Online szolgáltatás 2015. október 1-től érhető el. A DIGI Online kizárólag belföldi internethálózaton keresztül működik, használatához folyamatos szélessávú internetkapcsolat szükséges. Az ajánlott sávszélessége minimum 384kbps (kiválasztott minőség függő). A tartalom lejátszása adatforgalmat generál. A hálózati adatforgalmazásból esetlegesen származó költségek a szolgáltatás felhasználóját terhelik.

Disclaimer:
AppAdvice does not own this application and only provides images and links contained in the iTunes Search API, to help our users find the best apps to download. If you are the developer of this app and would like your information removed, please send a request to [email protected] and your information will be removed.