You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
eJobs pentru angajatori

Pe eJobs găsești candidați pentru toate posturile sau joburile tale

Pe eJobs găsești candidați pentru toate posturile sau joburile tale

eJobs pentru angajatori

by Ejobs Group SA
eJobs pentru angajatori
eJobs pentru angajatori
eJobs pentru angajatori

What is it about?

Pe eJobs găsești candidați pentru toate posturile sau joburile tale. Descarcă aplicația și ai acces la peste 3,9 milioane de CV-uri, un panou de control intuitiv de unde poți gestiona ce locuri de muncă ai publicat pe eJobs și un calendar cu interviuri. Simplifică procesul de angajare cu eJobs!

eJobs pentru angajatori

App Details

Version
1.3.04
Rating
(20)
Size
28Mb
Genre
Business
Last updated
April 16, 2019
Release date
November 4, 2014
More info

App Screenshots

eJobs pentru angajatori screenshot-0
eJobs pentru angajatori screenshot-1
eJobs pentru angajatori screenshot-2
eJobs pentru angajatori screenshot-3
eJobs pentru angajatori screenshot-4

App Store Description

Pe eJobs găsești candidați pentru toate posturile sau joburile tale. Descarcă aplicația și ai acces la peste 3,9 milioane de CV-uri, un panou de control intuitiv de unde poți gestiona ce locuri de muncă ai publicat pe eJobs și un calendar cu interviuri. Simplifică procesul de angajare cu eJobs!

În prezent, eJobs se mândrește cu cea mai mare bază de date de CV-uri: peste 3,9 milioane de candidați care caută oportunități și cariere în toate domeniile! Așadar, dacă ești în plin proces de recrutare, angajare și consolidare a echipei tale, eJobs este locul perfect pentru tine.

Să găsești candidați pentru posturile din companie e o misiune dificilă, dar cu eJobs te bucuri de un proces de recrutare și de angajare optimizat. Dacă încă nu ai testat platforma de angajări eJobs, află că fiecare companie nou înregistrată primește un anunț FREEMIUM gratuit, cu ajutorul căruia poate pune la bătaie un prim job și poate recruta candidații doriți pentru posturile sale.

Anunțurile de job trebuie să conțină responsabilitațile posturilor, descrierea candidatului ideal și beneficiile oferite. în mod ideal, anunțul ar putea menționa și salariul. Dacă nu știi sigur ce salariu să oferi, intră pe Paylab.ro - primul comparator de salarii din România, și află de acolo salariul mediu net pe care îl câstigă profesioniștii din orice domeniu. Salariul îl ajută pe candidat să aleagă nu doar intre cariere, ci și intre oferte de muncă.

În plus, eJobs caută întotdeauna metode prin care să atragă noi candidați, cum ar fi platforma Primul-Job.ro - unde tinerii care-și caută carierele potrivite pot găsi cu ușurință joburi entry level și internship-uri. Astfel, dacă ai un anunț entry level sau de internship publicat deja pe eJobs, acesta va apărea automat pe platforma Primul-Job.ro - studenții și tinerii la început de carieră sunt atrași în mod special de internship-uri, munca in străinătate și remote work (munca de acasă / work from home).

Dacă vrei să fii la curent cu noutățile din piața muncii, intră cu incredere pe cel mai fresh proiect editorial marca eJobs - WeAreHR.ro - și descoperă subiecte hot din resurse umane, recrutare si angajări. WeAreHR.ro este dedicat tuturor specialiștilor în resurse umane, care vor să fie la curent cu cele mai presante provocari din industria HR, cum ar fi tendințele în beneficii (flexitime, remote work / work from home, munca in străinătate, anul sabatic), cât și ce cariere, joburi și direcții noi de angajari mai apar. Spre exemplu, în cazul fenomenului de work from home (remote work / munca de acasă), 86% dintre angajați spun că și-ar dori un astfel de beneficiu. Posibilitatea de remote work (work from home / munca de acasă) i-ar ajuta să găsească echilibrul dintre viața și job și i-ar motiva să fie mai productivi la muncă. Află mai multe pe WeAreHR.ro

Cu aplicația eJobs poți, de asemenea, căuta CV-uri direct în baza de date și poți salva CV-urile de interes, ușurând procesul de recrutare și de angajare. Astfel, dacă știi că în următorul an trebuie să acoperi anumite posturi, joburi sau cariere, poți să îți creezi o baza de specialiști la care să revii în momentul în care se deschid posturile respective.

Mai mult, din aplicație poți urmări constant evoluția anunțurilor tale de angajare: numărul total de aplicanți la posturi, dar și ce candidați au aplicat la joburile tale. În plus, poți urmări fiecare interviu în calendar ca să revizuiești din nou CV-urile și să iți pregătești planul de bătaie pentru angajare. Ulterior, vei putea adăuga comentarii la CV-urile care ți-au plăcut, pentru a ține minte către cine vrei să trimiți oferte de muncă.

Așadar, dacă vrei să faci angajări cât mai eficiente, instalează aplicația eJobs, publică locuri de muncă noi și programează interviuri!

Disclaimer:
AppAdvice does not own this application and only provides images and links contained in the iTunes Search API, to help our users find the best apps to download. If you are the developer of this app and would like your information removed, please send a request to takedown@appadvice.com and your information will be removed.