You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
El Prat és Sorprenent

El Prat és sorprenent

El Prat és sorprenent

El Prat és Sorprenent

by Ajuntament del Prat de Llobregat
El Prat és Sorprenent

What is it about?

El Prat és sorprenent

El Prat és Sorprenent

App Details

Version
2.0
Rating
NA
Size
1Mb
Genre
Travel
Last updated
June 15, 2015
Release date
April 26, 2015
More info

App Store Description

El Prat és sorprenent
Descarrega’t l’aplicació i comença a descobrir un dels millors indrets on gaudir de la natura tranquil•la i la gastronomia de proximitat

- Amb aquesta aplicació creada per l’Ajuntament del Prat de Llobregat, podràs descobrir la interessant proposta turística de natura, gastronomia i cultura que tens al costat de casa.

- Pel teu compte i només amb el mòbil com a guia, podràs endinsar-te, sense deixar escapar cap dels seus punts d’interès, en els escenaris més característics del Prat: els Espais Naturals del Delta del Llobregat, la Platja, el Parc agrari i el nucli urbà.

- Tindràs al teu abast itineraris, per fer a peu o en bici, que et permetran passar tot un dia o mitja jornada descobrint els paisatges i la biodiversitat del delta, la seva important activitat agrícola i/o el patrimoni històric i cultural del Prat.

- Si gaudeixes amb la gastronomia de proximitat, amb aquesta aplicació podràs localitzar fàcilment els restaurants de la ciutat que ofereixen propostes basades en els productes locals, així com aquells establiments on és possible adquirir l’emblemàtica carxofa Prat, altres hortalisses i fruites del Parc agrari i el Pota Blava, el reconegut pollastre autòcton.

- A més, amb aquesta aplicació, podràs accedir de manera senzilla als serveis i al programa d’activitats que ofereix la ciutat o trobar-hi hotels i eixos comercials on anar a comprar.

- L'aplicació ha estat desenvolupada per Externa Comunicació i Emexs.

Disclaimer:
AppAdvice does not own this application and only provides images and links contained in the iTunes Search API, to help our users find the best apps to download. If you are the developer of this app and would like your information removed, please send a request to takedown@appadvice.com and your information will be removed.