You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
fARkaskölyökképző

Üdvözöl a Farkaskölykök Ifjúsági Egyesület, a HVG Könyvek és a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület közös AR alkalmazása

Üdvözöl a Farkaskölykök Ifjúsági Egyesület, a HVG Könyvek és a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület közös AR alkalmazása

fARkaskölyökképző

by ARworks
fARkaskölyökképző
fARkaskölyökképző
fARkaskölyökképző

What is it about?

Üdvözöl a Farkaskölykök Ifjúsági Egyesület, a HVG Könyvek és a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület közös AR alkalmazása!

fARkaskölyökképző

App Details

Version
1.102
Rating
(1)
Size
1492Mb
Genre
Education
Last updated
October 25, 2021
Release date
May 18, 2018
More info

App Screenshots

fARkaskölyökképző screenshot-0
fARkaskölyökképző screenshot-1
fARkaskölyökképző screenshot-2
fARkaskölyökképző screenshot-3
fARkaskölyökképző screenshot-4
fARkaskölyökképző screenshot-5
fARkaskölyökképző screenshot-6

App Store Description

Üdvözöl a Farkaskölykök Ifjúsági Egyesület, a HVG Könyvek és a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület közös AR alkalmazása!

Örülünk, hogy magadénak tudhatod hangos könyveink valamelyikét, amelyből nem csak a különböző élőhelyek madár- és állatvilágával ismerkedhetsz meg, most ráadásul hangot is társíthatsz hozzájuk. Ha szeretnéd térben is megnézni kedvenc élőlényeidet, töltsd le a fARkaskölyökképző alkalmazást, és engedélyezd, hogy használhassa a kamerádat!

Mit jelent az AR?
Az AR (angolul: augmented reality) kiterjesztett valóságot jelent, amely a valódi és a virtuális világ összekapcsolásából jön létre. Csupán egy kamerával ellátott telefonra van szükséged ahhoz, hogy egy könyv lapjait életre keltsd.

Hogyan használd az alkalmazást?
Nyisd fel a könyvet, és indítsd el az alkalmazást! Válaszd a „Könyvek” menüt, és nyisd meg a kezedben lévő könyvhöz tartozó menüpontot az alkalmazáson belül. A 3D-s tartalmakhoz nyomd meg a „Lássuk!” gombot, majd irányítsd a telefonod kameráját az állatokat ábrázoló oldalra! Nézd, ahogy a könyv lapjai életre kelnek!

Mi található a galériában?
Kattints a nagyítóra, nézd meg az állatokat, és tudj meg róluk többet! Töltsd le és nyomtasd ki a képeket, majd az AR gombra kattintva keltsd életre a lapokat!

Mi található a tanösvényen, és hogyan tudom használni?
A tanösvény azoknak nyújt segítséget, akik az alkalmazást könyv nélkül szeretnék használni. Menj a https://farkaskolykok.com/app/tanosveny weboldalra, töltsd le a galériából a markeret! A letöltött tartalmakat nyomtasd ki, indítsd el az alkalmazást, menj a Tanösvény menüpontban a „Lássuk!” gombra! Irányítsd a telefonod kameráját a kinyomtatott lapokra, és válaszold meg az összes kérdést, hogy végigmenj a tanösvényen.
Mi található a tanteremben?
Nézd meg Magyarország tájait és a rájuk jellemző állat- és növényfajokat látványos 3D-s posztereinken! Menj a https://farkaskolykok.com/app/tanterem weboldalra, és töltsd le a galériából a posztereket! A letöltött tartalmakat nyomtasd ki, indítsd el az alkalmazást, és menj a „Tanterem” menüpontban a „Lássuk!” gombra! Irányítsd a telefonod kameráját a kinyomtatott lapokra, és nézd meg a 3D-s tartalmat! A posztereket, amelyeket meg is vásárolhatsz a farkaskolykok.com oldalról, NikonOne készítette.

Rendszerkövetelmények
● iPhone esetében
iPhone 5, valamint iOS 11 (kijelzőméret min. 3,5”, felbontás min. 640 x 960 pixel)

Disclaimer:
AppAdvice does not own this application and only provides images and links contained in the iTunes Search API, to help our users find the best apps to download. If you are the developer of this app and would like your information removed, please send a request to [email protected] and your information will be removed.