You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
FashionUP!

FashionUP este un partener de shopping de încredere pentru tine și cei dragi ție

FashionUP este un partener de shopping de încredere pentru tine și cei dragi ție

FashionUP!

by FUP Distribution SRL
FashionUP!
FashionUP!
FashionUP!

What is it about?

FashionUP este un partener de shopping de încredere pentru tine și cei dragi ție!

FashionUP!

App Details

Version
2.0.2
Rating
NA
Size
25Mb
Genre
Shopping Lifestyle
Last updated
November 28, 2019
Release date
November 18, 2018
More info

App Screenshots

FashionUP! screenshot-0
FashionUP! screenshot-1
FashionUP! screenshot-2
FashionUP! screenshot-3

App Store Description

FashionUP este un partener de shopping de încredere pentru tine și cei dragi ție!

În cei 9 ani de comerț online, FashionUP s-a diferențiat prin oferta extrem de variată pe zona de lifestyle pentru întreaga familie, de la îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii, până la produse de îngrijire personală și obiecte de home&deco. Astăzi, magazinul comercializează peste 1.000 de branduri naționale și internaționale, cu zeci de mii de produse de calitate superioară, și urmărește mereu să ofere cele mai mici prețuri din piață.

FashionUP aduce în exclusivitate brandurile La Redoute și Heine, dar și mărci populare precum Guess, Love Moschino, Calvin Klein, Versace Jeans, Nike, Adidas, Pepe Jeans, New Balance, Desigual, Le Coq Sportif, Bensimon, Top Secret, Vans, Lacoste, Esprit, Triumph, Clinique, Bioderma și multe altele. Gama de produse a marketplace-ului se îmbogățește zilnic, cu item-uri noi.

În plus, magazinul oferă livrare gratuită pentru orice comandă, un serviciu dedicat de customer care și programul de loializare CashUp, prin care primești bani înapoi la fiecare comandă. Clienții FashionUP pot plăti sigur și rapid online, prin ramburs, dar și prin mai multe rate, prin parteneri bancari.

FashionUP este prezent în România, Bulgaria, Ungaria și Italia.

Disclaimer:
AppAdvice does not own this application and only provides images and links contained in the iTunes Search API, to help our users find the best apps to download. If you are the developer of this app and would like your information removed, please send a request to [email protected] and your information will be removed.