You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
Fietsrijk Limburg

Recreatief knooppuntfietsen op het 2000 km lange netwerk van Fietsrijk Limburg aan de hand van voorgeprogrammeerde fietslussen

Recreatief knooppuntfietsen op het 2000 km lange netwerk van Fietsrijk Limburg aan de  hand van voorgeprogrammeerde fietslussen

Fietsrijk Limburg

by Toerisme Limburg VZW
Fietsrijk Limburg
Fietsrijk Limburg
Fietsrijk Limburg
Apple Watch
Fietsrijk Limburg Apple Watch App
Fietsrijk Limburg Offers Apple Watch App
Check the details on WatchAware

What is it about?

Recreatief knooppuntfietsen op het 2000 km lange netwerk van Fietsrijk Limburg aan de hand van voorgeprogrammeerde fietslussen.

Fietsrijk Limburg

App Details

Version
1.3.0
Rating
NA
Size
314Mb
Genre
Travel Health & Fitness
Last updated
February 12, 2020
Release date
June 25, 2015
More info

App Screenshots

Fietsrijk Limburg screenshot-0
Fietsrijk Limburg screenshot-1
Fietsrijk Limburg screenshot-2
Fietsrijk Limburg screenshot-3
Fietsrijk Limburg screenshot-4

App Store Description

Recreatief knooppuntfietsen op het 2000 km lange netwerk van Fietsrijk Limburg aan de hand van voorgeprogrammeerde fietslussen.

Blader door meer dan 100 prachtige foto’s van Belgisch-Limburg. Monumenten, vergezichten en verschillende landschappen. De foto’s verschijnen in willekeurige volgorde, of op basis van nabijheid, dat kies jij. Je favoriete foto’s kun je bewaren op de app. Draagt een foto je voorkeur weg, klik dan door en ontdek de knooppuntfietsroute die je daar naartoe voert. Je ontdekt zo Fietsrijk Limburg via meer dan 30 belevingsvolle fietslussen.

De routes zijn tussen 6 en 130 kilometer lang. Deze fietslussen zijn gemaakt door specialisten en voeren je langs de meest bijzondere plekjes van Limburg. Op geregelde basis zal Toerisme Limburg vzw routes toevoegen die de gebruiker naar nieuwe belevingen zullen leiden. De
meldknop laat je toe om eventuele tekortkomingen of problemen te melden, zodat we samen de kwaliteit van Fietsrijk Limburg nog kunnen verbeteren.

Belgisch-Limburg was in 1995 de ontdekker van het knooppuntfietsen. Als eerste werd gestart met het installeren van knooppuntborden en het aanleggen van recreatieve fietspaden. Het resultaat is 2000 km vaak autovrije fietspaden in de mooiste en meest gevarieerde decors van Vlaanderen.

Toerisme Limburg vzw is de initiatiefnemer van deze app en staat in voor de promotie van Limburg. De organisatie zorgt voor de uitbouw en het onderhoud van het fietsknooppuntennetwerk. Limburg is een echte vakantieregio, waar de toeristen optimaal ontvangen worden. Limburg, dichtbij & gastvrij.

Fietsrijk Limburg is compatibel met de iPhone 5s (of nieuwer) maar voor de beste ervaring is een iPhone 6s (of nieuwer) aanbevolen.

Disclaimer:
AppAdvice does not own this application and only provides images and links contained in the iTunes Search API, to help our users find the best apps to download. If you are the developer of this app and would like your information removed, please send a request to [email protected] and your information will be removed.