You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
Frågefeud

"Dagens iPhone-spel" - MacWorld / idg

"Dagens iPhone-spel" - MacWorld / idg

Frågefeud

by PSD Media AB
Frågefeud
Frågefeud

What is it about?

"Dagens iPhone-spel" - MacWorld / idg

App Details

Version
4.0.3
Rating
(4)
Size
56Mb
Genre
Trivia Word
Last updated
January 12, 2017
Release date
April 21, 2012
More info

Frågefeud is FREE but there are more add-ons

  • $2.99

    "Ta bort reklam"

App Screenshots

Frågefeud screenshot-0
Frågefeud screenshot-1
Frågefeud screenshot-2
Frågefeud screenshot-3

App Store Description

"Dagens iPhone-spel" - MacWorld / idg

"Veckans gratisspel" - Aftonbladet

OBS! Premium-köp är rensade, men har du tidigare köpt premium och köper det igen så är det kostnadsfritt. Precis som tidigare har premiumanvändare obegränsat antal matcher, statistik och inga annonser!

FrågeFeud är ett underhållande frågesportspel online! Utmana dina vänner eller andra spelare i hela Sverige i en kamp om litterär prestige! Har du den allmänbildning som krävs för att hamna på topplistan?

Nu lanserar vi en ny version med över 5000 nya frågor! Ta del av ett stort utbud av nya roliga och spännande frågor. Till varje fråga ingår även en tillhörande faktaruta som ytterligare hjälper dig att bli mer allmänbildad. Den nya versionen innehåller en modern och snabbare interface som underlättar spelandet. Nytt för denna version är även att den första spelomgången slumpas oavsett vem som startar spelet för en mer rättvis kamp upp till maxpoängen på 100.000. Du kan även välja bland flera olika roliga livlinor som hjälper dig slå fler motståndare.
Du får tillgång till följande livlinor:
1. 50/50 – Tar bort hälften av de felaktiga svarsalternativen
2. Köp mer tid – Fryser tiden i 10 sekunder så du får längre betänketid
3. Skippa fråga – Du får en helt ny fråga (inom samma kategori)

*** Regler ***
Reglerna är lätta. Först till 100,000 poäng vinner. Det är möjligt att spela upp till 10 matcher samtidigt (obegränsat med premium), och spelaren får 24 timmar på sig att svara på en fråga när det blivit ens tur. Ett pushmeddelande skickas ut och meddelar dig när det är din tur att spela. Om man inte svarar inom 24 timmar så avslutas matchen och motståndaren vinner.

Efter varje avslutad match delas poäng ut. Man får olika poäng beroende på hur bra man svarat på frågorna. Vinnaren får plus poäng, och förloraren minus. Poängen som delas ut i gruppspel varierar beroende på hur många som är med i spelet. Lycka till!

- Upp till 10 matcher igång samtidigt. Svara när du har tid. Du får ett meddelande när det är din tur.
- Gruppspel (3-6 spelare)
- 1vs1 (2 spelare)
- Statistik
- Spela med dina vänner och visa vem som är smartast
- Leaderboard

Disclaimer:
AppAdvice does not own this application and only provides images and links contained in the iTunes Search API, to help our users find the best apps to download. If you are the developer of this app and would like your information removed, please send a request to [email protected] and your information will be removed.