You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
German / Hungarian Talking Phrasebook Translator Dictionary - Multiphrasebook

--> ENGLISH DESCRIPTION BELOW

--> ENGLISH DESCRIPTION BELOW

German / Hungarian Talking Phrasebook Translator Dictionary - Multiphrasebook

by Danilo Cimino
German / Hungarian Talking Phrasebook Translator Dictionary - Multiphrasebook
German / Hungarian Talking Phrasebook Translator Dictionary - Multiphrasebook

What is it about?

--> ENGLISH DESCRIPTION BELOW!!! <---

App Details

Version
8.1
Rating
NA
Size
48Mb
Genre
Travel Education
Last updated
June 15, 2016
Release date
May 4, 2012
More info

German / Hungarian Talking Phrasebook Translator Dictionary is FREE but there are more add-ons

  • $1.99

    Multiphrasebook German / Hungarian PRO

App Screenshots

German / Hungarian Talking Phrasebook Translator Dictionary - Multiphrasebook screenshot-0
German / Hungarian Talking Phrasebook Translator Dictionary - Multiphrasebook screenshot-1
German / Hungarian Talking Phrasebook Translator Dictionary - Multiphrasebook screenshot-2
German / Hungarian Talking Phrasebook Translator Dictionary - Multiphrasebook screenshot-3

App Store Description

--> ENGLISH DESCRIPTION BELOW!!! <---

Indulás előtt állsz? Az német kifejezéstár és fordító a te ideális útitársad! Ez az alkalmazás egy hangos kifejezéstár és magyar / német offline fordító. Internet kapcsolatot nem igényel.

Az német kifejezéstár és fordító 1300 magyar mondatot tartalmaz, németról fordítva egy anyanyelvű professzionista által. Mindegyik mondat meghallgatására lehetőség van.

Az német kifejezéstár és fordító számos mondatot tartalmaz és ennek köszönhetően valóban elengedhetetlen egy utazó számára: a mondatok különösen a turizmus, a rövid és középtávú utazások során alkalmazhatóak. A kezelői felület úgy lett megtervezve, hogy könnyű legyen olvasni, értelmezni: a lefordított mondat pirossal van kiemelve, így tehát minden ami szükséges a kommunikációhoz megjelenik a készülék képernyőjén és érthetővé válik egy szempillantás alatt.

Az német kifejezéstár és fordító szintén hasznos lehet a tanulás és nyelvgyakorlás során is: a gyors hozzáférés érdekében a mondatok elmenthetőek a kedvencek közé és így jól használhatóak a kiejtés gyakorlásához.

Mire vársz? Töltsd le most!

-------------------------------------------

Heading out? The German to Hungarian phrasebook and translator is your ideal travel buddy! This app is a German to Hungarian talking phrasebook and offline translator. It does not require an internet connection.

The German to Hungarian phrasebook and translator contains a list of 1300 professionally translated phrases. It is possible to listen to the pronunciation of each phrase.

Thanks to the multiplicity of its lexicon, the German to Hungarian phrasebook and translator is really indispensable for a traveller: the included phrases have been specifically selected for tourism and for short - middle term stays. The interface has been designed to be easily readable: the translated phrase is highlighted in red, so all you have to do in order to communicate is to show the screen of your device, and you will be understood in no time!

The German to Hungarian phrasebook and translator is also useful for language learning / improvement: you can save the phrases in a favorites section for easy access, and use them later to train yourself with the pronunciation.

So what are you waiting for? Download it now!

Disclaimer:
AppAdvice does not own this application and only provides images and links contained in the iTunes Search API, to help our users find the best apps to download. If you are the developer of this app and would like your information removed, please send a request to takedown@appadvice.com and your information will be removed.