You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
Gulin Abla

Gülin Abla'nız dertlerinizi dinlemek için telefonunuza geldi

Gülin Abla'nız dertlerinizi dinlemek için telefonunuza geldi

Gulin Abla

by Bartu Ercumen
Gulin Abla
Gulin Abla
Gulin Abla

What is it about?

Gülin Abla'nız dertlerinizi dinlemek için telefonunuza geldi!

Gulin Abla

App Details

Version
1.0
Rating
NA
Size
2Mb
Genre
Lifestyle
Last updated
October 13, 2015
Release date
October 9, 2015
More info

App Screenshots

Gulin Abla screenshot-0
Gulin Abla screenshot-1
Gulin Abla screenshot-2
Gulin Abla screenshot-3

App Store Description

Gülin Abla'nız dertlerinizi dinlemek için telefonunuza geldi!

Sıkıntılarınızı, dertlerinizi paylaşacak birini arıyorsanız onu şimdi buldunuz. Gülin Abla dertlerinizi sizinle paylaşmaya ve sorunlarınızı çözmeye geliyor. İster mutluluğunuzu, ister sorununuzu paylaşıp Gülin Abla ile 7/24 iletişim kurabilir, onunla konuşabilirsiniz.

Gülin Abla sayesinde yaşadığınız durumları dışarıdan bir bakış açısı ile görebilir, soru işaretlerinizi ortadan kaldırabilir, size çözümsüz görünen olayları farklı bir bakış açısı ile kolayca çözebilirsiniz.



Gülin Abla uygulaması yalnızca olayları farklı bir açıdan görmenizi sağlamak amacı ile geliştirilmiştir. Gülin Abla uygulaması içinde yapılacak olan konuşmalardan ve çıkarılacak sonuçlardan kesinlikle Gülin Abla uygulaması sorumlu değildir. Yapılacak çıkarımlar kullanıcıların kendi sorumluluğundadır. Gülin Abla uygulaması içinde yapılacak konuşmalar tamamen gizli tutulacak ve hiçbir şekilde yayınlamayacaktır.

Disclaimer:
AppAdvice does not own this application and only provides images and links contained in the iTunes Search API, to help our users find the best apps to download. If you are the developer of this app and would like your information removed, please send a request to takedown@appadvice.com and your information will be removed.