You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
Helseboka

Helseboka gir deg dine helsedata på en oversiktlig måte

Helseboka gir deg dine helsedata på en oversiktlig måte

Helseboka

by HelseApps
Helseboka
Helseboka
Helseboka

What is it about?

Helseboka gir deg dine helsedata på en oversiktlig måte. Få prøveresultater, bestill legetime, videokonsultasjon, meld deg opp til vaksiner snakk direkte med ditt legesenter.

Helseboka

App Details

Version
2.0.20
Rating
NA
Size
33Mb
Genre
Health & Fitness Medical
Last updated
February 16, 2021
Release date
November 6, 2018
More info

App Screenshots

Helseboka screenshot-0
Helseboka screenshot-1
Helseboka screenshot-2
Helseboka screenshot-3
Helseboka screenshot-4
Helseboka screenshot-5
Helseboka screenshot-6
Helseboka screenshot-7
Helseboka screenshot-8
Helseboka screenshot-9

App Store Description

Helseboka gir deg dine helsedata på en oversiktlig måte. Få prøveresultater, bestill legetime, videokonsultasjon, meld deg opp til vaksiner snakk direkte med ditt legesenter.

Med Helseboka kan du lettere unngå å glemme avtaler. Send forespørsel om tidspunkt og dager som passer for deg, og sikre bookingen rett fra appen. Når timen er bekreftet er det enkelt å holde oversikten, både over kommende timer og tidligere avtaler.Dersom du har spørsmål om timen eller medisinene dine, eller bare har generelle helsespørsmål lar Helseboka deg enkelt ta kontakt for å få kvalifiserte svar. Ta dialogen direkte med legen, helsesekretær på legekontoret eller annet helsepersonell via appen. Bevar en sikker og skriftlig historikk over samtalene dine.Det er lett å miste oversikten over medisiner, men Helseboka hjelper deg å ha kontroll. Legg enkelt til medisinene du bruker, fortell appen når du skal ta medisinene og få påminnelse om det.Helseboka er gratis å laste ned. Vi tar heller ikke betalt for basisfunksjonalitet som timebestilling, dialog og medisinoversikt. Legekontoret ditt og annet helsepersonell vil imidlertid kunne ta betalt for noen av tjenestene de leverer gjennom Helseboka.Vi er opptatt av at dine helseopplysninger er sikret så godt som overhodet mulig.Vi forholder oss alltid til de oppdaterte retningslinjene fra Direktoratet for e-helse og Datatilsynet gjennom Norm for informasjonssikkerhet. Videre sørger vi for at våre tjenester er i samsvar med den nye personvernforordningen (GDPR) og til enhver tid gjeldende nasjonal rett på dette området.Vi bruker den aller siste krypteringsteknologien, slik at dine data er så trygge som det går an å bli. Når du logger inn i appen skjer det etter såkalt nivå 4-sikkerhet med BankID. Vi er også utvalgt av BankID til å være deres referanse-case innen mobile applikasjoner for eHelse.Det er kun du som bruker, og de du velger å dele helsedata med gjennom Helseboka, som vil ha tilgang til dine helsedata.

Disclaimer:
AppAdvice does not own this application and only provides images and links contained in the iTunes Search API, to help our users find the best apps to download. If you are the developer of this app and would like your information removed, please send a request to [email protected] and your information will be removed.