You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
Horizon Go Magyarország

**Fontos információ**

**Fontos információ**

Horizon Go Magyarország

by Liberty Global Operations BV
Horizon Go Magyarország
Horizon Go Magyarország
Horizon Go Magyarország

What is it about?

**Fontos információ**

Horizon Go Magyarország

App Details

Version
2.3.45
Rating
(2874)
Size
218Mb
Genre
Lifestyle
Last updated
August 13, 2019
Release date
February 25, 2015
More info

App Screenshots

Horizon Go Magyarország screenshot-0
Horizon Go Magyarország screenshot-1
Horizon Go Magyarország screenshot-2
Horizon Go Magyarország screenshot-3
Horizon Go Magyarország screenshot-4

App Store Description

**Fontos információ**

Ez az alkalmazás iOS9, vagy újabb rendszereket futtató iPad, iPhone, iPod eszközökre optimalizált. Horizon Go szolgáltatás csak hivatalos verziójú mobil operációs szoftvereken működik. Az alkalmazás nem támogatja a jailbreak-elt szoftverkörnyezettel rendelkező eszközöket.

A Horizon Go egy online adatfolyam alapú HTTP Live online-streaming (HLS) szolgáltatás, amely segítségével Ön, arra alkalmas internetes eszközein bárhol, a nap bármely napszakában önfeledten élvezheti a UPC Magyarország Kft. digitális kábeltelevíziós csatornakínálatában található (dedikált) szórakoztató médiatartalmakat. Legyen szó akár kedvenc televízió műsorairól, filmjeiről, sorozatairól, biztos lehet benne, hogy kedvencei mostantól mindig Önnel lesznek okostelefonján, táblagépén, vagy számítógépén.

Az alkalmazásletöltése és használata ingyenes. A Horizon Go szolgáltatás igénybevételéhez zavartalan, folyamatos szélessávú internetkapcsolat (javasolt letöltési sávszélesség: 10Mbit/s); valamint aktív UPC Digitális Kábeltelevízió előfizetés; illetve ingyenes My UPC fiókregisztráció szükséges.

A Horizon Go szolgáltatás használata adatforgalom generálásával jár együtt. (Generált adatforgalmi ráta: 10MB/min) Ezért egyes internet-szolgáltatások esetében felmerülhetnek adattúlforgalmazásra vonatkozó többletköltségek. Javasoljuk, hogy a szolgáltatás használata előtt keresse fel internetszolgáltatóját és tájékozódjon internetkapcsolatának túlforgalmazási díjairól.

A Horizon Go szolgáltatással a UPC Magyarország Kft. digitális kábeltelevíziós kínálatában található, egyedi előfizetésre szabott dedikált tartalmak érhetők el. Ez azt jelenti, hogy amennyiben Ön otthoni digitális UPC kábeltelevíziós előfizetéssel rendelkezik, úgy Ön a Horizon Go szolgáltatással közel azonos televíziós tartalmakat érhet el online csatlakoztatott eszközein. (Egyes lineáris csatornák, illetve televíziós tartalmak kizárólag otthoni megtekintésre korlátozottak.) A Horizon Go szolgáltatás egy My UPC azonosítóval összesen 3 darab készüléken használható egyidejűleg. Mindhárom készüléken különböző csatornákat és műsorokat nézhet egy időben.

A Horizon Go szolgáltatás csakis kizárólag magyarországi IP címről és honos hálózatról üzemeltethető, ezért a felhasználás alapfeltétele a belföldön történő használat. Nem honosított (pl. külföldi) szolgáltató, vagy hálózat (pl. nem azonosítható IP címmel rendelkező hálózat) esetében a szolgáltatás nem üzemeltethető.

A szolgáltatás által nyújtott kép- és hangminőség egy névleges eredmény, amely egy adott területen a szolgáltatást biztosító hálózati technológia elérhetőségének, az azt támogató készülék meglétének/erőforrásának/szoftverkörnyezetének, illetve az internetes hálózat aktuális leterheltségének függvénye. A Horizon Go szolgáltatás zavartalan működéséért, és minőségbeli megfelelőségéért a UPC Magyarország Kft. nem vállal felelőséget.


**

Az alkalmazás letöltésével a felhasználó automatikusan elfogadja a UPC Magyarország Kft. és a Horizon Go kapcsolódó Felhasználási Feltételeit és az Adatvédelmi nyilatkozatot, amelyeket a upc weboldalon tekinthet meg.

**

A Horizon Go szolgáltatással mobil eszközeit használhatja különböző dedikált televízió csatornák és műsorok megtekintésére.

Disclaimer:
AppAdvice does not own this application and only provides images and links contained in the iTunes Search API, to help our users find the best apps to download. If you are the developer of this app and would like your information removed, please send a request to [email protected] and your information will be removed.