You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
Horizon Go Magyarország

**Fontos információ**

**Fontos információ**

Horizon Go Magyarország

by Liberty Global Operations BV
Horizon Go Magyarország
Horizon Go Magyarország
Horizon Go Magyarország

What is it about?

**Fontos információ**

Horizon Go Magyarország

App Details

Version
4.33.0
Rating
(2903)
Size
126Mb
Genre
Lifestyle
Last updated
July 5, 2021
Release date
February 25, 2015
More info

App Screenshots

Horizon Go Magyarország screenshot-0
Horizon Go Magyarország screenshot-1
Horizon Go Magyarország screenshot-2
Horizon Go Magyarország screenshot-3
Horizon Go Magyarország screenshot-4

App Store Description

**Fontos információ**

Ez az alkalmazás iOS 12.1, vagy újabb verziót futtató iPad, iPhone, iPod eszközökre optimalizált. A Horizon Go szolgáltatás, kizárólag hivatalos verziójú mobil operációs szoftvereken működik. Az alkalmazás nem támogatja a jailbreak-elt szoftverkörnyezettel rendelkező eszközöket.

A Horizon Go egy online adatfolyam alapú HTTP Live online-streaming (HLS) szolgáltatás, amely segítségével Ön, az arra alkalmas internetes eszközein bárhol, a nap bármely napszakában önfeledten élvezheti a Vodafone Magyarország Zrt. digitális kábeltelevíziós csatornakínálatában található (dedikált) szórakoztató médiatartalmakat, legyen szó akár kedvenc televízió műsorairól, filmjeiről, sorozatairól, biztos lehet benne, hogy kedvencei mostantól mindig Önnel lesznek okostelefonján, táblagépén, vagy számítógépén.

Az alkalmazás letöltése és használata ingyenes. A Horizon Go szolgáltatás igénybevételéhez zavartalan, folyamatos szélessávú internetkapcsolat (javasolt letöltési sávszélesség: 10Mbit/s); valamint aktív Digitális Kábeltelevízió előfizetés; illetve ingyenes My Vodafone fiók regisztráció szükséges.

A Horizon Go szolgáltatás használata adatforgalom generálásával jár együtt. (Generált adatforgalmi ráta: 10MB/min) Ezért egyes internet-szolgáltatások esetében felmerülhetnek adat túlforgalmazásra vonatkozó többletköltségek. Javasoljuk, hogy a szolgáltatás használata előtt keresse fel internetszolgáltatóját és tájékozódjon internetkapcsolatának túlforgalmazási díjairól.

A Horizon Go szolgáltatással a Vodafone Magyarország Zrt. digitális kábeltelevíziós kínálatában található, egyedi előfizetésre szabott dedikált tartalmak érhetők el. Ez azt jelenti, hogy amennyiben Ön otthoni digitális kábeltelevíziós előfizetéssel rendelkezik, úgy Ön a Horizon Go szolgáltatással közel azonos televíziós tartalmakat érhet el online csatlakoztatott eszközein. (Egyes lineáris csatornák, illetve televíziós tartalmak kizárólag otthoni megtekintésre korlátozottak.) A Horizon Go szolgáltatás egy My Vodafone azonosítóval összesen 3 darab készüléken használható egyidejűleg. Mindhárom készüléken különböző csatornákat és műsorokat nézhet egy időben.

A szolgáltatás által nyújtott kép- és hangminőség egy névleges eredmény, amely egy adott területen a szolgáltatást biztosító hálózati technológia elérhetőségének, az azt támogató készülék meglétének/erőforrásának/szoftverkörnyezetének, illetve az internetes hálózat aktuális leterheltségének függvénye. A Horizon Go szolgáltatás zavartalan működéséért, és minőségbeli megfelelőségéért a Vodafone Magyarország Zrt. nem vállal felelőséget.

**

Az alkalmazás letöltésével a felhasználó automatikusan elfogadja a Vodafone Magyarország Zrt. és a Horizon Go kapcsolódó Felhasználási Feltételeit és az Adatvédelmi nyilatkozatot, amelyeket a www.horizon.tv, a www.upc.hu, valamint a későbbiekben a www.vodafone.hu weboldalon tekinthet meg.

**

A Horizon Go szolgáltatással mobil eszközeit használhatja különböző dedikált televízió csatornák és műsorok megtekintésére.

Disclaimer:
AppAdvice does not own this application and only provides images and links contained in the iTunes Search API, to help our users find the best apps to download. If you are the developer of this app and would like your information removed, please send a request to [email protected] and your information will be removed.