You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
HOTSPORT

HotSport

HotSport

HOTSPORT

by Nikola Martac
HOTSPORT
HOTSPORT
HOTSPORT

What is it about?

HotSport.rs je najbrže rastući sportski portal u Srbiji i regionu.

HOTSPORT

App Details

Version
1.1.1
Rating
(9)
Size
25Mb
Genre
Sports News
Last updated
March 30, 2015
Release date
January 3, 2015
More info

App Screenshots

HOTSPORT screenshot-0
HOTSPORT screenshot-1
HOTSPORT screenshot-2
HOTSPORT screenshot-3
HOTSPORT screenshot-4

App Store Description

HotSport.rs je najbrže rastući sportski portal u Srbiji i regionu.

Putem naše zvanične aplikacije možete pratiti najnovije sportske vesti iz zemlje i sveta i to samo jednim klikom na Vašem mobilnom uređaju.

Čitajte vesti, intervjue, gledajte snimke i fotografije sa lica mesta, ostavljajte komentare i budite uvek u toku sa najnovijim sportskim događajima gde god da ste u tom trenutku.

Tu su i posebne pogodnosti, pa tako možete brzo i lako u samo par koraka poslati i Vaše vesti i Foto priloge, preko "Foto reporter" dela aplikacije, a mi ćemo ih rado objaviti.

Navigacija je maksimalno pojednostavljena, svajpujte kroz najnovije vesti, rifrešujte ih pokretom na dole, delite vesti i fotke na društvenim mrežama, dovoljan je samo jedan pokret prstom da ne propustite ni delić dešavanja iz sveta sporta.

Disclaimer:
AppAdvice does not own this application and only provides images and links contained in the iTunes Search API, to help our users find the best apps to download. If you are the developer of this app and would like your information removed, please send a request to [email protected] and your information will be removed.