You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
HTM

HTM – reisinformatie

HTM – reisinformatie

HTM

by HTM Personenvervoer N.V.
HTM
HTM
HTM

What is it about?

HTM – reisinformatie

HTM

App Details

Version
4.0.4
Rating
NA
Size
22Mb
Genre
Travel Navigation
Last updated
July 10, 2019
Release date
April 30, 2015
More info

App Screenshots

HTM screenshot-0
HTM screenshot-1
HTM screenshot-2
HTM screenshot-3
HTM screenshot-4
HTM screenshot-5
HTM screenshot-6
HTM screenshot-7

App Store Description

HTM – reisinformatie

Op bezoek in Den Haag en onderweg naar de tramhalte ? Met de HTM app kun je snel zien wanneer de tram of bus vertrekt, welke route je kunt nemen, hoe laat je aankomt en of er omleidingen of verstoringen zijn.

De HTM app toont real time waar de bus of tram is en laat je aan de hand van je GPS locatie de actuele vertrektijden zien van de dichtstbijzijnde halten, en van je voorkeurshalte. Ook kun je ervoor kiezen om een push bericht te ontvangen als er op je favoriete lijn of halte iets aan de hand is. Je hoeft hier geen account voor te hebben. Je favoriete halten en lijnen moet je wel even (opnieuw) instellen. Je favorieten worden in je telefoon opgeslagen.

Wat biedt de HTM app:

- Planner met bewaarfunctie
Een handige reisplanner voor een reisadvies vanaf je huidige locatie of een zelf gekozen locatie naar een bestemming met bus, tram, metro, trein en veerpont in Nederland.
Je kunt de reis opslaan zodat je de volgende keer nog sneller kunt plannen.

- Overzicht van alle vertrektijden
In de app kun je bij de tab Vertrektijden zoeken op haltenaam of lijnnummer. Nieuw is een overzicht van alle bus- en tramlijnen. Nadat je een lijn gekozen hebt zie je real time de vertrektijden.

- Favoriete halte bewaren
Door op het hartje naast de haltenaam te klikken maak je een halte favoriet. Deze halte verschijnt standaard in het scherm van Vertrektijden.

- Bericht bij verstoring
Als je een favoriete lijn hebt ingesteld, kun je ervoor kiezen een bericht te ontvangen bij een omleiding of verstoring. Je stelt dit in door in je favoriete lijn de halte te selecteren. Met het belletje rechtsboven geef je aan dat je een push bericht wilt ontvangen Je kunt dit per lijn, per dag en voor een tijdvak instellen. Je hebt er geen account voor nodig.

- Voertuig op de kaart zien
Als je een halte of lijn hebt geselecteerd, zie je op de kaart de actuele posities van voertuigen op deze lijn en of die op de gekozen halte stoppen. Je ziet dus direct waar de bussen of trams zich bevinden.

Disclaimer:
AppAdvice does not own this application and only provides images and links contained in the iTunes Search API, to help our users find the best apps to download. If you are the developer of this app and would like your information removed, please send a request to [email protected] and your information will be removed.